Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To też motywuje bardzo bardzo

czy sadzicie, że warto zrobić także prolaktynę i TSH (które zawsze mam w normie ?)

Poza tym tu wymieniamy się tym, co wiemy, co nie znaczy, że "moja racja jest mojsza, najmojsza".
Wymieniać wiedzę, poglądy jest fajnie, ale to, nie znaczy, że jesteśmy wyroczniami medycznymi i tylko od dziewczyn czytających zależy, co z tą wiedzą zrobią.
Kiedyś tu taka jedna dziewczyna była (znana pod kilkoma nickami), którą niektóre dziewczyny traktowały jak bazę wiedzy od interpretacji wyników, dawkowania leków, wykonywanych badań.
Pogadać, popisać można, ale jeszcze raz powtórzę za Tobą lekarz to lekarz i zawsze on powinien mieć ostatnie zdanie, a jak nam coś nie pasuje w jego diagnozie, to trzeba pytać, pytać i jeszcze raz pytać. Jak nadal będziemy miały wątpliwości, trzeba iść do innego lekarza, skonsultować postawioną wcześniej diagnozę.

ale jak widać co lekarz to lekarz a co pacjent to pacjent bo u mnie akurat przyrost PRL w cyklu jest znaczny . Znalazłam poprzednie badania i wzrost miałam dwukrotny 3dc - 20dc. Prolaktyne mam już zbitą dlatego nigdy nie zastanawiałam się czemu miało służyć to porównanie a i endo też już inny się mną zajmuję, ale na wizycie nie omieszkam o to zapytać .
Ja też z chęcią poznam opinię innego lekarza.
Poza tym tu wymieniamy się tym, co wiemy, co nie znaczy, że "moja racja jest mojsza, najmojsza".

tym bardziej , że lekarzem nie jestem i nie potrafię nic tu udowodnić z medycznego punktu widzenia 

szału w smaku nie ma, no, ale czego się nie robi

cieszę, się że zaczynasz się przyzwyczajać do myśli że będziesz mamusią ! niech złe myśli odejdą na dobre!