Flavia mam do Ciebie pytanie - kiedyś na jednym z Twoich zdjęć widziałam "dostawkę" do dużego łóżka sypialnianego, chyba szara w białe kropki. Gdzie można coś takiego kupić?
To i ja wrzucę kilka zdjęć z nowego pokoiku mojej córeczki. Trochę różowy ale moja córa jeszcze nie ma jakichś swoich upodobań bo jest za mała więc puki jest malutka niech ma różowy pokoik:). Chociaż sowy uwielbia:))
Agata ja kupiłam na allegro najpierw drzewo z sowami bo drzewo mi się bardzo podobało ale sowy co tam były już nie bardzo więc też na allegro dokupiłam sowy osobno i zrobiłam mix:) Drzewo jest stąd: http://allegro.pl/naklejka-na-sciane-naklejki-drzewo-sowy-ptaki-xxxl-i5636572947.html a sowy stąd:http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-sowy-auta-dla-dzieci-sowa-20cm-i5195098581.html
Fajnie że komuś oprócz mnie się podoba:)). Jeszcze będzie kilka detali dekoracyjnych typu półeczka na łóżeczkiem, ramki ze zdjęciami i takie tam to będzie jeszcze bardziej przytulnie ale i tak jestem już zadowolona:)
flavia a możesz mi dokładnie napisać kolor farby jaką użyliście na ściany??? Pytam, bo niedługo chcę zmienić kolor ścian u mojej córki w pokoju i ten mi się bardzo spodobał
Dzięki dziewczyny, sama go malowałam i tapicerowałam w 9 m-cu ciąży :) sprawiło mi to dużą frajdę. Jak wieczorem dorwę kompa to wrzucę fotę przed i po.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 18.09.15 21:23</span> fotel przytargała moja kochana teściowa, która lubi znosić rzeczy z wystawek - był paskudny gdybym miała taki jeszcze jeden zrobiłabym sobie do sypialni. W ogóle to mnie wkręciło takie odnawianie starych rzeczy.
Dzięki dziewczyny! Bardzo mi miło. Nawet mi przeszło przez myśl żeby okazyjnie odnawiać jakieś mebelki, na spółę z teściową ;) A najlepsze ze jak zapytałam Luchy czy jej się podoba to mi powiedziała ze nie lubi tego fotela. Obrazki musze w końcu powiesić bo na komodzie stoją juz 3 miesiąc.
w temacie renowacji staroci... walczę z nią od roku :P brakuje wnętrza ( drążka i max 2 półek) zamocować muszę jeszcze zawiasy i uchwyty/ gałki ( kupiłam różowe a la diamenty) no i nieszczęsną nóżkę 'dorobić'
Jak się uda to i ja wrzucę pokoik moich chłopaków. Jeszcze brakuje kilku szczegółów (przede wszystkim na wiosnę dojdą kwiatki doniczkowe), ale można powiedzieć, że już bliżej niż dalej;)
Sorki za wielkosc probowalam zmniejszyc i znowu "kobyly"
Dzieki dziewczynyprzyznam, ze i ja w dziecinstwie marzylam o tipiee i o takiej tablicyno i wlasnie maz sie smieje, ze to bardziej dla mnie ale okazuje sie, ze chlopakom tez w gusta trafilam, bo namiot uwielbiaja itablica tez robi furore od dluzszego czasu. A ja sie ciesze, ze troche raczki cwicza, bo nadal rysuja jak "roczniaki"
Ja patrząc na Wasze piękne duże pokoje stwierdzam, że chyba będę mmusiała przenieść sypialnię do pokoju Miry, a jej zapewnić trochę wiecej w przestrzeni. France, łóżka masz dwa to adoptuj i mnie! :D
I jedno nieuzywane prawie mlodszy mial epizod spania w nim, ale teraz woli ze mna, tzn z cyckami Dzieki laski. Teraz obmyslam salon, bo na wiosne bede robic balisny sie wczesniej inwestowac, bo wiadomo, jak dzieci male to tu sie cos wyleje, tu nasika