Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja pół ciąży spędziłam przed tv w sypialni, bo inaczej bym chyba świra dostała, a tam sobie z netu seriale oglądałam (bo tv jako takiej nie mamy, tylko net). W innych rzeczach też nie przeszkadza, wprost przeciwnie - fajnie jest wieczorem z mężem obejrzeć takiego Dextera albo inny serial.tv nam do szczescie nie jest potrzebne bo nie ma zadnej pustki, ktora musialby wypelnic
Nie mam nawyku włączania go bez przyczyny, służy nam do oglądania konkretnych filmów, no i dzieciaki trochę bajek oglądają.
Natomiast nie pojmuję rozumowania, że tv to zapełnianie pustki ;)
Znam trochę takich ludzi, którzy spędzają czas nie ze sobą, a obok siebie, gapiąc się bezmyślnie w ekran albo skacząc po kanałach
Czasami mam wrażenie, że jak brakuje "burzy", jest zbyt cicho, spokojnie, to trzeba znaleźć cokolwiek aby "porozmawiać".Dzień bez czepialstwa, zarzutów itp. z byle powodu na forum, to dzień stracony![]()

nie musicie mnie za to kamieniowac.
Nie rozumiem skąd w ogóle takie oburzenie i krytykowanie.
A w pokoiku dzieciecym chybapowinno byc duzo zabawek. No to jest pokoj dzieciecy przeciez.
;
) także pełen full wypas kolorystyczny hahaha

poza tym córka ms86 ma niespełna 2 latka i szczerze wątpie, zeby potrafiła latac po kanałach... moja przynajmniej nie potrafi...
tak, jestem oczytana, i mam zajebisty zwiazek. na aktywnosc fizyczna nie narzekam, nadwage mam. jak juz chcesz wiedziec w szczegolach.
Nie wiem jak u Was ale hmmm u mnie dzieci w swoich pokojach to póki co tylko śpią (a w sumie Gajka w sypialni ze mną)...za to życie rodzinne przez 90% czasu toczy się w salonie, w którym obecnie mamy furę zabawek łącznie z dmuchanym basenem i wieżą ze zjeżdżalnią...także ten ;)
wlasnie dzieki temu, ze nie mam tv w sypialni nie potrzebuje wibratora.
o do zwiazku i wytykania... to juz nie mozna przejsc z kryzysu na level zajebisci

(no dobra, na potrzeby zdjęcia...). 3 ściany pomalowane na beżowo, 4 to tapeta beżowa w białe kropki, ale na zdjęciu odbija światło i nie pokazuje się w pełnej krasie. 

możesz mi napisać co to za tapeta?
A mnie sie podoba, że u Was taki porządek w pokoikach :P
Przecież Elfika nie pójdzie nikomu wywalić tego tv z domu, wyraziła swoje zdanie.
Moja córka akurat bardzo szybko uczy się obsługiwać różne urządzenia, w telefonie od bezmyślnego klepania paluszkami przeszła nie wiem kiedy do puszczania filmików (tych ze sobą ;) ) a zaraz po tym do obsługi youtuba i to kilka m-cy temu. Można się zdziwić tym co nasze dzieci potrafią

a zaraz po tym do obsługi youtuba i to kilka m-cy temu.