Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tv nam do szczescie nie jest potrzebne bo nie ma zadnej pustki, ktora musialby wypelnic
Nie mam nawyku włączania go bez przyczyny, służy nam do oglądania konkretnych filmów, no i dzieciaki trochę bajek oglądają.
Natomiast nie pojmuję rozumowania, że tv to zapełnianie pustki ;)
Znam trochę takich ludzi, którzy spędzają czas nie ze sobą, a obok siebie, gapiąc się bezmyślnie w ekran albo skacząc po kanałach
Dzień bez czepialstwa, zarzutów itp. z byle powodu na forum, to dzień stracony
nie musicie mnie za to kamieniowac.
Nie rozumiem skąd w ogóle takie oburzenie i krytykowanie.
A w pokoiku dzieciecym chybapowinno byc duzo zabawek. No to jest pokoj dzieciecy przeciez.
poza tym córka ms86 ma niespełna 2 latka i szczerze wątpie, zeby potrafiła latac po kanałach... moja przynajmniej nie potrafi...
tak, jestem oczytana, i mam zajebisty zwiazek. na aktywnosc fizyczna nie narzekam, nadwage mam. jak juz chcesz wiedziec w szczegolach.
Nie wiem jak u Was ale hmmm u mnie dzieci w swoich pokojach to póki co tylko śpią (a w sumie Gajka w sypialni ze mną)...za to życie rodzinne przez 90% czasu toczy się w salonie, w którym obecnie mamy furę zabawek łącznie z dmuchanym basenem i wieżą ze zjeżdżalnią...także ten ;)
wlasnie dzieki temu, ze nie mam tv w sypialni nie potrzebuje wibratora.
o do zwiazku i wytykania... to juz nie mozna przejsc z kryzysu na level zajebisci
możesz mi napisać co to za tapeta?
A mnie sie podoba, że u Was taki porządek w pokoikach :P
a zaraz po tym do obsługi youtuba i to kilka m-cy temu.