Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To może ona po prostu maleńka będzie ?
Do tego stopnia ze spotkany kiedys kolega mojego taty zapytal go czy chodze juz do szkoly.... a ja wtedy bylam w 5tej klasie !!!!
Miki ma stopę (nie but') nr 23
A co do wzrostu - właśnie lekarze nie patrzą często na rodzinę tylko jadą po siatkach, co jest niewłaściwe.
Aneta, napiszesz coś więcej o tym, że bilans nie jest już obowiązkowy? Jakieś źródło?
Pytam, bo mi na bilans nie po drodze i chętnie bym go olała, chcę pokazać małego tylko naszemu alergologowi, który jest też pediatrą, po prostu nie mam zamiaru się pojawiać w przychodni, fajnie byłoby mieć podkładkę ;)
ale rzetelnie przeprowadzony
ja do mojej bratanicy mam dużo spostrzeżeń których nie widzą jej rodzice a na bilansie wszystko ok....
w ogóle wydaje mi się że na bilans powinno iść każde dziecko i każde powinno mieć zlecane podstawowe badanie krwi moczu i kału.... dużo rzeczy gołym okiem nie widać tak samo jak u Kasi skierowanie do ortopedy też powinno być....
Mojego Franka na bieżąco widzi nasza sąsiadka fizjoterapeutka, jak by coś było nie tak, zauważyłaby myślę :) Mnie samej nic nie niepokoi, a jak tak było to szłam od razu do specjalisty, u nas akurat był to laryngolog i alergolog.
bo N. zasuwa w takich skarpetkach ze skorzaną podeszwą i zawsze brudne ma na palcach i pięcie i części zewnętrzej stopy, a nigdy nie od środka
Opierdzieliwszy jednakowoż za gonienie na bosaka i kazała do pantofli przymusić
No i znowu zgłupiałam bo kolega fizjo mówił, że na bosaka zdrowiej....
że po takich rodzicach to inni być zwyczajnie nie mogą
W sumie ja się tam nie martwię, że ona drobna będzie bo lepiej tak niż jakby miała 2 metry w wieku lat 15-stu przekroczyć.
Moja Ninka od roku chodzi w 86 i jest nadal dobre
W pierwszym badaniu wyszły podwyższone eozyofile, co może wskazywać na pasożyty lub alergię
sa strasznie wysokie
Mónikha, jak tam u Was? Byłyście na kontroli?
le panikowac bo norma jest do 6 a dziecko jest w gornej granicy normy to nie ma po co.