Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja nawet nikogo "skrzywdzonego" przez pigulki nie znam.
Nie trzeba daleko szukać i następna strona
Bo tak naprawdę miło by było, gdybyście odniosły sie dziewczyny do punktu nr 7 mówiącego o tym, że sa tu osoby z którymi nie warto rozmawiać.
zaczęło się od zimnej ryby (swoją drogą wcale się nie dziwię, że osoby stosujące antykoncepcje hormonalną poczuły się urażone)
owiem wam tylko tyle odnośnie "piwa z lodówki" - zdecydowałam się na tabletki i mogę być jak to piwo, dla mojego M, bo to moja ukochana osoba i możemy się kochać wszędzie i o każdej porze dnia i nocy (MM też jest jak to przysłowiowe piwo, bo stosuje gumki i zawsze maj takową "pod ręką" w razie jakbym zechciała po to piwo sięgnąć), na libido przy tabletkach nie narzekam (MM przy gumkach również), wręcz jestem bardziej z niego zadowolona niż nie stosując tabletek... po prostu odpada mi stres związany z niechcianą ciążą, i to tyle na temat "zimnej ryby"...
Nie wierzę, że osoba, która stosuje antykoncepcję - jakąkolwiek - współżyje, bo kocha. Taka osoba po prostu uprawia seks.
Mąż, który każe żonie brać antyki, nie kocha jej, bo nie szanuje jej zdrowia i płodności.
Żona, która czeka na to, by kondom znalazł się na właściwym miejscu, nie kocha swego męża, bo nie szanuje elementu, z którego Mąż się składa - płodności.
Dlaczego? Przecież to katolicki punkt widzenia, który nie jest ani niczym nowym, ani zaskakującym...
w takim razie ja od zawsze tylko uprawiam seks i bede to dalej robić
Dlaczego? Przecież to katolicki punkt widzenia, który nie jest ani niczym nowym, ani zaskakującym...
Rozłożyły mnie te teksty na łopatki, chyba dziś mój mąż dowie się prawdziwej prawy o naszym małżeństwie.
Dlatego, że miłośc nie jest zarezerwowana dla katolików.
Jestem w szoku. Głębokim.
...One sie nakrecaja? Licytuja z wklejaniem bzdurnych linkow? Cos mi sie nie wydaje...