Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    beta da Ci lepszą pewność :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorchanntall
    • CommentTimeDec 22nd 2011
     permalink
    dzień dobry :) ja dzis siedze w domu na zwolnieniu, chora :(
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    beta da 100 % pewności
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Dzień dobry wszystkim bo chyba jeszcze się nie przywitałam, ja dodałam na forum zdjęcie mojego maluszka - troszkę się namęczyłam ale też czegoś się nauczyłam :D, teraz pójdę na kijki ale najpierw nakremuję łapki mojemu psu bo już dzisiaj piszczała i leżała na śniegu bo ktoś mądry chodnik solą posypał :cry:
    --
  2.  permalink
    Dzień dobry :wink:
    Ale ślicznie za oknem, tak biało :surprised: Strasznie mnie to cieszy :smile:
    A jak u Was?
    -- ............
  3.  permalink
    w Katowicach też biało ;) ale coś czuję że ten śnieg za długo nie poleży :/
    --
  4.  permalink
    Niech utrzyma się chociaż do niedzieli żeby Wigilia była biała :-)
    -- ............
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    w Chorzowie też biało, no ja na święta do Mikołowa jadę więc mam nadzieję że w tym roku pogoda dopisze byle nie padał deszcze
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    W Jarocinie Wlkp tez biało i strasznie ślisko na drodze... W wlkp znów zima zaskoczyłą drogówke i nie ma kto sypac piachem z sola :))
    --
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    A wiecie co powiedziała mi moja gina???? jak mniej więcej wiemy kiedy będzie owulacja to wtedy tak 3-4 dni wcześniej zaliczyć przytulanko by ,,zuzyć" stare" żołnierzyki i okołoowulacyjne strzelać już świeżymi. To dla tych, które nie ,,sekszą" się częściej niż np raz w tyg. hehehe:jumping:
    -- ,
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    Czesc wszystkim mogłybyscie zerknac do mnie na wykres i pod ???
    • CommentAuthorjusta2586
     permalink
    Witam, trzymajcie kciuki ide na usg połówkowe:bigsmile: nie jestem was w stanie nadrabiać bo prawie 300 postów jest. Ale co do picia w ciąży alkoholu nawet nie wielkiej ilości to ja jestem przeciw. Bo tak naprawde nikt nie wie jaka ilością mozna sobie zaszkodzić i dziecku. Lepiej dmuchac na zimne niż potem wyrzucać sobie że może przez jakies winko dziecko ma wady itp. Takie jest moje zdanie. Miłego dnia.
    :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    mgielka1983 ty z katowic ja mialam babcie w Siemianowicach Slaskich .... a jednak pojde na tą bete jak piszecie ze daje wieksza pewnosc ....
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    cio tak pusto...???
  5.  permalink
    no właśnie. Pomóżcie z tą fl u mnie
  6.  permalink
    Dużo dziewczyn ze Śląska :smile: Ja jestem ze Skoczowa :smile:
    -- ............
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Witajcie dziewczyny ;-)

W Poznaniu tez bielutko :-)
  7.  permalink
    FL u mnie sucks :(
    --
  8.  permalink
    iwoas30 aaa siemce mam za plecami :tooth: bo ja nie daleko SCC mieszkam czyli...wełnowiec,józefowiec,dąb
    No to trochę nas ze śląska jest :tooth: Pospałam trochę....ciepło mi było...mój fajnie grzeje :rolling: nawet kaloryfera nie muszę odkręcać :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
    • CommentTimeDec 22nd 2011 zmieniony
     permalink
    Hey Kobietki:)

FLo z krzesła spadłam, 4 bąbel pękł? :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Ja Ci życzę bliźniaczków nie za dużo nie za mało w sam raz:)

Kandy:grouphug:

Anderka mi gin mówiła podobnie, jak częstotliwość w łóżku taka sobie to nie robić nic na siłę tylko robić wtedy kiedy ma się ochotę:)

Mgiełka mąż Cie wykuruje tym atakiem:bigsmile:

Kraków bialusieńki:) Jadę zaraz na rynek stragany odwiedzić i dobry miodek sobie kupić:)
    --
  9.  permalink
    Madź...niech on lepiej zbiera amunicje na święta :tooth:
    --
  10.  permalink
    Jestem zapisana na 29 do Novumdo lekarki z wynikami badąń i wszystkooo powiem ;D
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Madzia z obserwacji Twój amunicji ma pod dostatkiem, ale masz rację trochę przerwy i może jakaś bomba będzie:tooth:

Kandy dobrze że masz już termin:)
    --
  11.  permalink
    Madź jeżeli jutro będę miała pregnyl....to kiedy najlepiej działać ??
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    po podaniu pregnylu pekniecie powinno nastapic miedzy 12 -36h
  12.  permalink
    iza dzieki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Madzia pregnylu nigdy nie brałam ale wstrzykiwałam ovitrelle (a to chyba to samo). Gin kazała mi działać po 24h ale nie później niż 28h od podania leku. :wink:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    rumba mialas jakies dziwne objawy ze jestes w ciazy zanim zrobilas test??? bylo cos czego nie mialas wczesniej???
  13.  permalink
    pregnyl ja brałam 2 cyjkle i wiem, że pęka w ciągu 36 h od podania :-)
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Izka Sutki mnie bolały - uczucie jakby się rozrastały, były twarde i wiecznie na baczność:) po kilku dniach całe piersi miałam obolałe i był to dla mnie sygnał że coś może się dziać a to dlatego że nigdy wcześniej nie miałam tego typu przypadłości - NEVER :)
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    iwoas30 a jak się czuje Twoja mama?
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    a mnie zawsze bardzo bolaty piersi i sutki zaraz po wzieciu pierwszej tabletki dupka (dzis 5 dzien jak jem dupka) i piersi nie bola a sutki tak minimalnie dosłownie minimalnie a zawsze bolały tak ze nie mogla biustonosza włożyć nie mam pojecia dlaczego
    •  
      CommentAuthoriwoas30
     permalink
    Jaheira a mama moja z dnia nadzien coraz lepiej a czasem tez nie najlepiej sie czuje narazie ma rechabilitacje nie mowi jeszcze ale 15 stycznia ma urodziny wiec jade ale mam o tym nie wie chce zeby byla to niespodzianka powiedziałam tylko jej partnerowi ze przyjade ale nic ma nie mowic a mam sasiada nauczyciela włoskiego wiec po włosku dokładnie mi napisał , dzieki ze pamietacie i podtrzymywaliscie mnie na duchu kiedy bylo z mamuska naprade ciezko juz lekaze kazali pwiadomic rodzinke a cud sie stał po moim przyjzdzie mam wybudzila sie z 13 dniowej spiaczki.......
    --
    •  
      CommentAuthorrumba
     permalink
    Iwona to cieszymy się razem z Tobą że z mamą coraz lepiej:)) - pomalutku dojdzie do siebie a wizyta - niespodzianka na pewno ją bardzo ucieszy:)

Izka nie wierć się Kochana i czekaj spokojnie na rozwój wydarzeń bo widzę, że na siłę szukasz objawów:wink:
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    niee staram sie nie szukac tylko zawsze mnie bolaly piersi a teraz nie bola ..
  14.  permalink
    Dzien dobry :) nie moge sie dobudzic :P zaraz strzele sobie kawe:P za oknem bielusienko;/ bede piekla dzisiaj makowca :D
    --
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    czesc kuleczka :) pytalam sie o to juz rumby ale chcialambym wiedziec czy ty mialas jaies objawy ktorych nie mialas wczesniej przez zrobieniem testu
  15.  permalink
    iwoas czyli jednak trzeba wierzyć, że cuda się zdarzają :-)
  16.  permalink
    a ja mam @ ale bez bóli...
    --
  17.  permalink
    Natalia ja też miałam bóle ok 2-3 w nocy a jak po 4 wstałam to bóle przeszły a @ się zjawiła :bigsmile:
    --
  18.  permalink
    Iza tylko klucie w podbrzuszu , bo cyce to mnie bolaly ostatnimi czasy przed @ wiec nie bralam tego pod uwage. W tym cyklu wszystko na spokojnie, nawet jakos nie ekscytowalam sie robieniem testu:P ale pozniej jak zobaczylam tluste krechy na tescie to pobieglam na bete i sie potwierdzilo. Teraz 29.12 ide na drugie USG, mam nadzieje, ze lekarz mi zalozy karte ciazy. Aha i od stycznia ide do pracy :P
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Iza skończ się nakręcać i szukać ciągłych objawów !!!!! bo dostaniesz lanie normalnie

Co do pregnylu tak samo jak oviterelle każdy reaguje inaczej generalnie wiele zależy od wielkości pęcherzyka w momencie podania pregnylu czy ovitrelle a co za tym idzie 12-36 h taki przedział czasowy jest pęknięcia
    • CommentAuthorizabela88
     permalink
    macie racje dzis mam dopiero 20dc a to jest niemozliwe zebym miala jakies objawy.... koniec teraz zaczne sie cieszyc swietami :D
  19.  permalink
    ja potwioerdzam - nie warto sie nakrecac.. ja sie nie nakrecałam i az tak sie nie rozczarowałam ani nie cierpiałamjak zobaczyłam małpę.. smutno mi było ale teraz wiem, że mam po prostu problemy z fl...
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Mgielko, a ty wolne czy nie pracujesz?
  20.  permalink
    nie pracuje ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Wszystkie gotuja, czy co?
    •  
      CommentAuthorsinoma
     permalink
    Aaa... temu mozesz sovie pozwolic na lenistwo przy kaloryferze przed poludniem :fingersear:
  21.  permalink
    taki zastój
  22.  permalink
    ja z doskoku jestem....między kuchnią a pokojem ;) robię kapuchę z grzybami...później barszcz już zrobie....tesciowa swoją grzybowa ;)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.