Dzień dobry wszystkim bo chyba jeszcze się nie przywitałam, ja dodałam na forum zdjęcie mojego maluszka - troszkę się namęczyłam ale też czegoś się nauczyłam :D, teraz pójdę na kijki ale najpierw nakremuję łapki mojemu psu bo już dzisiaj piszczała i leżała na śniegu bo ktoś mądry chodnik solą posypał
A wiecie co powiedziała mi moja gina???? jak mniej więcej wiemy kiedy będzie owulacja to wtedy tak 3-4 dni wcześniej zaliczyć przytulanko by ,,zuzyć" stare" żołnierzyki i okołoowulacyjne strzelać już świeżymi. To dla tych, które nie ,,sekszą" się częściej niż np raz w tyg. hehehe
Witam, trzymajcie kciuki ide na usg połówkowe nie jestem was w stanie nadrabiać bo prawie 300 postów jest. Ale co do picia w ciąży alkoholu nawet nie wielkiej ilości to ja jestem przeciw. Bo tak naprawde nikt nie wie jaka ilością mozna sobie zaszkodzić i dziecku. Lepiej dmuchac na zimne niż potem wyrzucać sobie że może przez jakies winko dziecko ma wady itp. Takie jest moje zdanie. Miłego dnia.
iwoas30 aaa siemce mam za plecami bo ja nie daleko SCC mieszkam czyli...wełnowiec,józefowiec,dąb No to trochę nas ze śląska jest Pospałam trochę....ciepło mi było...mój fajnie grzeje nawet kaloryfera nie muszę odkręcać
Madzia pregnylu nigdy nie brałam ale wstrzykiwałam ovitrelle (a to chyba to samo). Gin kazała mi działać po 24h ale nie później niż 28h od podania leku.
Izka Sutki mnie bolały - uczucie jakby się rozrastały, były twarde i wiecznie na baczność:) po kilku dniach całe piersi miałam obolałe i był to dla mnie sygnał że coś może się dziać a to dlatego że nigdy wcześniej nie miałam tego typu przypadłości - NEVER :)
a mnie zawsze bardzo bolaty piersi i sutki zaraz po wzieciu pierwszej tabletki dupka (dzis 5 dzien jak jem dupka) i piersi nie bola a sutki tak minimalnie dosłownie minimalnie a zawsze bolały tak ze nie mogla biustonosza włożyć nie mam pojecia dlaczego
Jaheira a mama moja z dnia nadzien coraz lepiej a czasem tez nie najlepiej sie czuje narazie ma rechabilitacje nie mowi jeszcze ale 15 stycznia ma urodziny wiec jade ale mam o tym nie wie chce zeby byla to niespodzianka powiedziałam tylko jej partnerowi ze przyjade ale nic ma nie mowic a mam sasiada nauczyciela włoskiego wiec po włosku dokładnie mi napisał , dzieki ze pamietacie i podtrzymywaliscie mnie na duchu kiedy bylo z mamuska naprade ciezko juz lekaze kazali pwiadomic rodzinke a cud sie stał po moim przyjzdzie mam wybudzila sie z 13 dniowej spiaczki.......
Iza tylko klucie w podbrzuszu , bo cyce to mnie bolaly ostatnimi czasy przed @ wiec nie bralam tego pod uwage. W tym cyklu wszystko na spokojnie, nawet jakos nie ekscytowalam sie robieniem testu:P ale pozniej jak zobaczylam tluste krechy na tescie to pobieglam na bete i sie potwierdzilo. Teraz 29.12 ide na drugie USG, mam nadzieje, ze lekarz mi zalozy karte ciazy. Aha i od stycznia ide do pracy :P
Iza skończ się nakręcać i szukać ciągłych objawów !!!!! bo dostaniesz lanie normalnie
Co do pregnylu tak samo jak oviterelle każdy reaguje inaczej generalnie wiele zależy od wielkości pęcherzyka w momencie podania pregnylu czy ovitrelle a co za tym idzie 12-36 h taki przedział czasowy jest pęknięcia
ja potwioerdzam - nie warto sie nakrecac.. ja sie nie nakrecałam i az tak sie nie rozczarowałam ani nie cierpiałamjak zobaczyłam małpę.. smutno mi było ale teraz wiem, że mam po prostu problemy z fl...