Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A na moje pytanie o badania hormonów odpowiedział, tu cytuję: "To można sobie darować, ja widziałem usg"
stwierdzono na podstawie hormonow PCOS, dostalam tabletki Syndi 35 po ktorych fatalnie sie czulam okres tez dostalam pozniej niz ta 7 dniowa przerwa krwawienie o ile mozna to tak nazwac bo prawie go nie bylo trwalo 12 dni po tych tabl tez przytylam mimo ze juz przez tarczyce mam nadwage, na wizycie u endokrynologa powiedzialam o tym wszystkim i o tabl jakie biore , lekarka mi je zmienila bo to sa najgorsze tabl dla zdrowia jakie moga byc strasznie watrobe niszcza a w dodatku zamiast mi pomoc to maialy odwrotny skutek bo tylam po nich, ona zapisala mi tabl Yasminell,Metformax i Bromergon (mowila zebym przestala chodzic do ginekologa ona bedzie mnie prowadzic) czuje sie po nich dobrze i odpukac waga stoi w miejscu a pseudo okres dostaje jak do tej pory co 25 dni lecze sie od listopada i pewnie jeszcze to dlugo potrwa zanim bede mogla sie starac o dzidzia, mam nadzieje ze jak unormuje hormony to nie bede miec problemu z ciażą
,
,
,
i ostatnio schudlam 3 kilo i nie widze poprawy w niczym:/ wrecz odwrotnie..co miesiac to gorzej