Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/quote][quote=poli91]
Hej dziewczyny, nie przeleciałam jeszcze wszystkich stron wiec pewnie się powtórzę z tym pytaniem. Jak to jest z tym pcos? czy naprawdę koniecznie muszę być na lekach do czasu aż będę chciała zajść w ciążę? W tej chwili nie planuje tego jedynie zaczęłam je brać ze względu na bóle. Pytam bo niektórzy lekarze uważają, że można leki brać raz na jakiś czas po to by uregulować cykl, a teraz usłyszałam inną odpowiedz,w dodatku powiedziano mi, że badania hormonalne są zbędne bo wszystkiemu winna jest przysadka... i tego typu badania i tak nic nie zmienią.
Myślę o zmianie lekarza, nie jestem zadowolona z tego, o wszystko trzeba się go prosić.
gdy usłyszałam że mam się szprycować do zajścia w ciąże wydało mi sie to bezsensowne
to są lekarze i dadzą radę :)
A dlugo sie staralas o dziecko?
ja tez niby jestem u specjalisty
że 90% kobiet z torbielami jest po prostu PCOish a nie tam żadne PCOs i że kobiety często są jakby "naddiagnozowane" z tym syndromem
Podobno samo PCO nie jest takie straszne, wcześniej czy później się udaję, gorsze są choroby autoimmunologiczne
Annie to jak miałaś owu bez stymulacji to znaczy, że PCO nie jest tak silne. Ja nigdy nie miałam samoistnej owulacji.