Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja słyszałam, że zegarek odmierza czas do rozstania a w butach sie odchodzi. Kapcie zatrzymuja w domu, A krawatem go do siebie przywiazesz:)
A tak jeżeli chodzi o mnie to po paru ładnych latach zwiazku z moim ex tak właśnie się rozstałam on mi kupił ładne adidaski a ja mu zegarek i po paru miesiacach był koniec:) No i teraz jak jestesmy w sklepie ( z M.) z butami to każdy płaci swoja karta:) mimo, ze konto wspolne, hahaha Niby nic, ale kto wie...
Dziewczyny,mam mały problem.Co można kupić na Święta babciom ? Kosmetyki odpadają,bo co roku każdy dostaje po 3 zestawy
--
a babcie z takich aktywnych mlodszych czy raczej ksiazka i dzierganie na drutach?
(no i nie iwem czy piszesz o swoich babciach czy o waszych rodzicach, babciach dla twojego dziecka)
Hussy, u nas rewelacyjnym prezentem dla dziadkow okazały się kalendarze ze zdjęciami maluchów. I babcie i prababcie były zachwycone i co roku powtarzają, że innych prezentów już nie chcą. Także polecam
Judyta,a jaki koszt takiego kalendarza,i czy jest 12 zdjęć,czy po prostu 1 główne na górze?