Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale inni mają tak że głowa ich boli od samych myśli na temat organizacji i to dla nich jest konsultant. Szczęśliwi ci, którym w głowie nie tylko oszczędności :)

Mozna wydac kupe kasy i zrobic slub jak w bajce,ale uwazam,ze moja bajka stworzona przez rece obcej osoby to juz nie byloby to samo
A tak w ogole to uwazam,ze zadne miejsce nie jest piekniejsze od naszego pieknego Roztocza,gdzie zapraszam do zwiedzania
Mozna wydac kupe kasy i zrobic slub jak w bajce,ale uwazam,ze moja bajka stworzona przez rece obcej osoby to juz nie byloby to samo...
To absolutna prawda, byliśmy na Roztoczu z rodzinką rok temu, wiosną, było przepięknie, absolutnie fantastycznie :) Ta przyroda, cisza, spokój, widoki i niesamowicie świeże powietrze. Miałam przepiękny widok z okna na małe jeziorko przy lesie. Genialne uczucie móc patrzeć na to z rana :) Naprawdę również polecam.
 Tu gdzie mieszkamy tez jest ladnie,ale nie az tak
Tu gdzie mieszkamy tez jest ladnie,ale nie az tak
Cobraczek, naprawdę, nie wszyscy muszą tak myśleć. Mój mężczyzna nie będzie brał udziału w wybieraniu odcieni do czegokolwiek czy kwiatków (też do czegokolwiek), tylko to co wybiorę mu pokażę i najwyżej zaaprobuje mój wybór. Czy to znaczy że jego wesele nie będzie dla niego bajką? Naprawdę, nie ma co przesadzać. Ja znowu mogę polecić odwiedziny w Dolnie Pałaców i Ogrodów- okolice Jeleniej Góry. Jeden pałac lub dworek przypada na każde 3 km kw. :)--
 czlowiek pracy,niestety
 czlowiek pracy,niestety 
      Razem wybieraliśmy salę, zespół, zdecydowaliśmy się na kościół i obrączki i tu nie ma zmiłuj- zresztą zmuszać nie musiałam. No ale ja mam pomoc w wielu sprawach na co dzień- zupełnie inny typ sobie dobrałyśmy :)
 Gdyby byl napewnoby pomagal
Gdyby byl napewnoby pomagal 

).
).
       chyba 84 zł.
 chyba 84 zł.  

I powiedziała: "aaa, to z tą dziedziną życia państwo sobie poradzicie".
  I powiedziała: "aaa, to z tą dziedziną życia państwo sobie poradzicie". 
       ...
...