Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale inni mają tak że głowa ich boli od samych myśli na temat organizacji i to dla nich jest konsultant. Szczęśliwi ci, którym w głowie nie tylko oszczędności :)
Mozna wydac kupe kasy i zrobic slub jak w bajce,ale uwazam,ze moja bajka stworzona przez rece obcej osoby to juz nie byloby to samo
A tak w ogole to uwazam,ze zadne miejsce nie jest piekniejsze od naszego pieknego Roztocza,gdzie zapraszam do zwiedzania
Mozna wydac kupe kasy i zrobic slub jak w bajce,ale uwazam,ze moja bajka stworzona przez rece obcej osoby to juz nie byloby to samo...
To absolutna prawda, byliśmy na Roztoczu z rodzinką rok temu, wiosną, było przepięknie, absolutnie fantastycznie :) Ta przyroda, cisza, spokój, widoki i niesamowicie świeże powietrze. Miałam przepiękny widok z okna na małe jeziorko przy lesie. Genialne uczucie móc patrzeć na to z rana :) Naprawdę również polecam.
Cobraczek, naprawdę, nie wszyscy muszą tak myśleć. Mój mężczyzna nie będzie brał udziału w wybieraniu odcieni do czegokolwiek czy kwiatków (też do czegokolwiek), tylko to co wybiorę mu pokażę i najwyżej zaaprobuje mój wybór. Czy to znaczy że jego wesele nie będzie dla niego bajką? Naprawdę, nie ma co przesadzać. Ja znowu mogę polecić odwiedziny w Dolnie Pałaców i Ogrodów- okolice Jeleniej Góry. Jeden pałac lub dworek przypada na każde 3 km kw. :)--
Razem wybieraliśmy salę, zespół, zdecydowaliśmy się na kościół i obrączki i tu nie ma zmiłuj- zresztą zmuszać nie musiałam. No ale ja mam pomoc w wielu sprawach na co dzień- zupełnie inny typ sobie dobrałyśmy :)