Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wiem co pisze.
Trzymaj się kochana będzie dobrze pozytywne myślenie to podstawa gdybyś chciała kiedyś porozmawiać wypłakać sie np na gg lub skaypie czy nawet tutaj na forum to służę wirtualnym ramieniem i uchem pozdrawiam serdecznie Ciebie i córeczke
Im bliżej porodu tym bardziej przerażona jestem tym, że wszystko to, na co się przygotowałam psychicznie i teoretycznie stanie się faktem w jednej chwili.
i niestety niefajnej sytacji z mężem (nie możemy się ostatnio dogadać w ogóle) jestem w kiepskim stanie psychicznym i emocjonalnym.

Szpitale, ehh, mam nadzieję, że patrząc codziennie na swoją córę, wymażesz te okropne wspomnienia z pamięci.

Kochana na zatkany kanalik łzowy zrób tak :
Po kim ona ma te oczka takie duże???
Podziwiam Cię za Twoje nastawienie, musisz być strasznie fajną osobą :D

ma prześliczne uszka - zupełnie jak elfik!

a sie wlasnie dowiedzialam, ze moj tesc, ktorego znam juz kupe czasu, tez urodzil sie z rozszczepem
Dziękuję za radę, postaram się ją wykorzystać. Ale nie bardzo wiem, gdzie w zniekształconym Idusinym nosku przebiega ten kanalik. Postaram się masować na czuja, może akurat trafię.

A może faktycznie widzicie jej piękno pomimo rozszczepu?

[/url]

Znacie może jakieś sposoby, żeby pomóc dziecku w takim przypadku? Bo u nas czkawka przynajmniej kilka razy na dzień, taka mocna, męcząca. Chciałabym jej jakoś pomoc, ale nie wiem jak.
Wow, kocyk piękny! Podziwiam, ja bym co najwyżej szalik umiała :DDD

.