Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wyrzekł się jej przez to ze nie będzie ładna...
Mam nadzieję , także że uda mi się zoperować dziecko u profesor Dudkiewicz..bo tylko jej bym powierzyła dziecko...ale wiem , że ma kolejki...

Kurcze czy naprawdę nikt nie ma kontaktu z Easyshare ...? Myślę co u Niej i Idy, a tu żadnych wieści :(
teraz mi lżej jakoś, trzymam kciuki z całej siły za Idę i za Easy i wierzę, że na pewno wszystko będzie dobrze musi ! Pozdrów ją proszę ode mnie, w ogóle od nas :> Pewnie ma masę pracy i obowiązków i dlatego tu już nie zagląda. Ale miło wiedzieć, że idą razem do przodu, może kiedyś wklei tu zdjęcie malutkiej już po operacji, a nawet jeśli nie, to dla mnie Ida i tak pozostanie zawsze śliczną, zjawiskową dziewczynką 

Nie czułam się na siłach ani pisac o tym wszystkim mamom, które przecież oczekują pocieszenia.

Pisz tu o wszystkim po to jest ten wątek !!! A czasem o niebo lepiej jest jak się komuś można wyżalić, choćby pisząc tu na forum :) Super, że się odezwałaś :>

Naprawdę wszystkie Ci tutaj kibicujemy. Tobie i Twojej ślicznej córeczce.
Easy, easy...przecież my tu jesteśmy po to, żeby wspierać się wzajemnie, a nie tylko oczekiwać wsparcia..
Kochana, wtedy zrobiłby się tutaj festiwal moich żali i rozpaczy oraz waszego pocieszania...

Ten wątek kochana i do tego służy:do dzielenia się tym dobrym i tym mniej szczęśliwym dniem. A my jesteśmy po to by Was wspierać w tym gorszych momentach i cieszyć się wspólnie dobrymi wiadomościami.
Po to tu jesteśmy, no nie?
[/URL]
[/URL]
[/URL]
pozdrawiam