Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tak się zastanawiam... Pierwsze posiłki są nieskomplikowane bo to i tak zabawa i niewiele będzie zjedzone. Więc zapewne nie warto skupiać się nad jakimiś daniami np. pieczonymi.
Jedynie brokuł, ziemniak i po części jabłko mu podchodzi.
Dziewczyny jak wygląda wasz rozkład dnia posiłkowy
Z tym, że on nie siedzi samodzielnie dlatego go nie sadzałam tak...
czyli rozumiem, że nie zaszkodzi, jak go posadzę na samo jedzenie?
Ale co mam zrobić, jeśli on powiedzmy tylko będzie walił w tacę, jak teraz w talerzyk i wszystko wyląduje na podłodze? Mam to traktować jako zaliczony posiłek BLW?
a jak Ty sadzałaś i nic się nie działo to i ja spróbuję
No właśnie, nasze posiłki ostatnio trwają pół godziny, godzinę Ale Lilka cały czas raczej je :) Tylko potrzebuje dużo czasu. są też takie, które i z pół godziny mogłyby grzebać się w posiłku
A nie możesz przygotować obiadu podczas Marcelka pierwszej drzemki między 8:00 a 11:00 ?
Będziesz miała gotowy
Wiecie co, to mnie najbardziej właśnie przekonywało do BLW, że dziecko je wszystko, ale w małych ilościach, dzięki czemu organizm spokojnie, powoli uczy się tolerować wszystkie pokarmy. Bo przy papkach dzieci o wiele szybciej zjadają większe ilości, a w BLW to wszystko dzieje się jakoś bardziej naturalnie. No chyba, że coś źle robię, ale i tak tego jajka to zjadł tyle co nic
bo dzieciaki to mądre bestyje są Trzymał je w łapce ale nie wkładał do buzi. Tylko pare razy pokazałam mu jak to się robi i trochę połknął A tak to wolał chlebek
a my dzisiaj zaliczyliśmy placuszki owsiane, nie wierzyłam, że coś z tego śniadania będzie, a jednak Tadek dał radę
Oranda, ja myślałam w pierwszej chwili, ze Marcelek zwraca
O jaaaa, Oranda, to jak z horroru wyglada :-) :-) :-) Jak flaki
Super! A te placuszki to: mleko, otręby/płatki, jako i olej? Czy jakoś inaczej?