Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Problemów żadnych nie było. Teraz przechodzimy na blw. Nie podawałam jeszcze kaszek żadnych, może powinnam? Dostawała tylko skórkę od chleba, jako wprowadzanie glutenu.
 Problemów żadnych nie było. Teraz przechodzimy na blw. Nie podawałam jeszcze kaszek żadnych, może powinnam? Dostawała tylko skórkę od chleba, jako wprowadzanie glutenu.
       . Jeszcze łyczek zupki, za mamusię... Walczę ze sobą dzielnie i wylewam te zupki, wywalam jedzenie (albo dojadam z tacki po Gosi). To chyba dla mnie najtrudniejsze, nie wmuszać.
. Jeszcze łyczek zupki, za mamusię... Walczę ze sobą dzielnie i wylewam te zupki, wywalam jedzenie (albo dojadam z tacki po Gosi). To chyba dla mnie najtrudniejsze, nie wmuszać. [/url
[/urlA wiecie jak mnie kusi, żeby w nią wmusić to jedzenie. Jeszcze łyczek zupki, za mamusię... Walczę ze sobą dzielnie i wylewam te zupki, wywalam jedzenie (albo dojadam z tacki po Gosi). To chyba dla mnie najtrudniejsze, nie wmuszać.
Ja za to doskonale pamiętam z domu ten terror
 .
. [/url
[/url + wkładka dla niemowlaków
 + wkładka dla niemowlaków

Jeśli chodzi o kupny chleb, to polecam piekarnię "Grzybki" - robią rewelacyjne pieczywo - głównie na zakwasie właśnie, bez dodatku drożdży.
 Jeśli chodzi o kupny chleb, to polecam piekarnię "Grzybki" - robią rewelacyjne pieczywo - głównie na zakwasie właśnie, bez dodatku drożdży.
      Pewnie, że najlepszy na zakwasie... Ale z pieczeniem takiego chleba jest jednak trochę zachodu.