Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
BLW - Bierz Lub Wywal
Żłobek jak się okazało, nie taki straszny jak go malują - panie są nawet zainteresowane BLW i nie mogą wyjść z podziwu, że takie małe dziecko a tak ładnie je. Dlatego od jakiegoś czasu Fifi w żłobku je drugie śniadanie sam a dopiero potem jest dokarmiany kaszką. Ogólnie obywamy się bez mm, dodaję je tylko do kaszek.
Czyli podajesz rano, coś na zimno i panie to potem odgrzewają?
Na tym watku jest wiele ciekawych przepisow, ale ja szukam takich najlepiej by bylo zdrowych. Bez zadnych tam gotowych jogurtow i serkow dla dzieci. Karolek takich nie dostaje. Jak kiedys poprosi o Danonka, to mu dam. Nie bede odmawiac, ale poki co, chcialabym by jadl zdrowo na tyle ile to mozliwe.
Serio, znalazłaś tutaj przepis z danonkiem w składzie?
Jeśli chcesz to wyślę Ci na maila skopiowane wszystkie przepisy z tego wątku. Możesz je przejrzeć i wtedy ocenić, czy Ci się przydadzą.
Bilia,a na jakim mleku robilaś?
Dziewczyny, nie wiem jak zabrac sie za amarantus, kupilam zwykle ziarna, jak to sie gotuje?
Karolkowi bardzo smakowaly, najpierw sciagal ciasto z jablka i trzymajac w jednej rece jablko, a w drugiej ciasto, gryzl raz to, raz to. Pozniej juz wcinal cale ;)
Oooo, a ja właśnie chciałam Wam ostatnio wkleić przepis na śmietanę słonecznikową :D PASTA SŁONECZNIKOWA
Dziewczyny a jak robicie smazona cebulke + duszone cos tam, to tez liczycie to jako smazone - jak placuszki? Bo jakby na to spojrzec to wiekszosc rzeczy sie podsmaza troche.
emza - zastanawiam sie nad kupnem grila elektrycznego, jestes zadowolona? jaki bys polecala? masz moze pdf tej ksiazki? chetnie bym przeczytala
Co do książki, to niestety nie mam dostępnego pdf. Kupiłam wersję papierową. Naprawdę polecam. Zaczęłam sprawdzać etykiety/skład rzeczy, które do tej pory spożywałam i lipa straszna, nie mam pojęcia, gdzie i co powinnam w takim razie kupować...:/