Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pamiętacie "Balladę o Januszku"?
Na długo utkwiła mi w pamięci scena, gdy kazał matce wejść pod łóżko, a potem po nim skakał
juz o nich pisalam Ag :P
a zbieralyscie figurki gumowe postaci z bajek? mialam cala kolekcje m.in Fragglesow :)
A wspominacie też z rozrzewnieniem (jak ja ) ośrodki wczasowe? Stołówki z daleka pachnące obiadem i zupą mleczną, sale telewizyjne :)), sale gier (pingpong, piłkarzyki)... i wieczorki zapoznawcze :D (tam gdzie ja jeździłąm zawsze były też dla dzieci). A na koniec pożegnalne ognisko z kiełbaskami :)
No ja jadę w tym roku do takiego
Ale najpopularniejszych papierosów tu jeszcze nie było - POPULARNE - bez filtra,
Pamiętacie "Balladę o Januszku"?
uwazaj Szczypta bo namiary na osrodek dawalas wiec mozesz miec niezapowiedziane towarzystwo ;)
ale wiecie co...? Tyle rzeczy się zmieniło w tym czasie... A kible w pociągach dalej trwają w peerelowskiej rzeczywistosci
a ja byłam raz w takim internacie, gdzie nie było w wc muszli klozetrowych tylko taka dziura w podłodze :))
a pamietacie jaki był hardcore, żeby się dostac do pociągu np nad morze? mnie pamietam mama przez okno obcym ludziom podawała