Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no i góry! W październiku biegnę na Kasprowy, ale to też będzie na razie treningowo.

Dziewczyny jak to jest z rozgrzewką przed bieganiem? Czytam w necie że rozciąganie dopiero po. Jak wyjdę z domu i tak po prostu marsz/bieg/marsz/bieg bez żadnego rozciągnięcia to wszystko ok?
Też się zastanawiam, jak to działa. Trzeba mieć przez cały czas przy sobie urządzenie z tą aplikacją? Ale przy wielu sportach to trudne.

Dlatego ja używam zegarka garmina, który mi przelewa dane na endomondo - to jest wygodna opcja
zróbcie jeszcze te kilomertowki. Przydałby się jeszcze trening 2*(4km w temp 5:50, odp 1min) no ale nie wiem czy zdazycie. Bieganie zdecydowanie nie jest nudne

Jakies sposoby na to? Myslalam o tym, czy mozna wziac wegiel przed maratonem, a moze cos innego?

extra :)

Y Polly, na pewno możesz walczyć o czas poniżej54min ppowiedziałabym ze i 52-53 może peknac. Ciężko mi stwierdzić po jednym treningu A jaka masz dotychczas życiowe?
), ale profil trasy byl taki, ze ostatnie 10 minut to juz byla wspinaczka gorska po kamieniach i korzeniach, wiec malo porownywalne z plaskim terenem. Musze sie wiec rozejrzec za jakimis zawodami na plaskim terenie - cel pomaratonowy juz jest :)))

może stres startowy tak zadziałał 

)