Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mój pulsometr gryzie :( Pasek od pulsometru robi mi dziury w ciele w miejscu zapięcia
na maratonie obtarły mnie do żywego mięsa rękawki od koszulki technicznej. Co zrobić?
ja właśnie muszę coś kupić w DUŻYM rozmiarze
Monte ale boli cie z przodu po zewnetrznej tak?
A to na bank nie rozciągam (napewno nie świadomie)... A jak to zrobić? Przeanalizuj czy rozciagasz tez stope
Powinni jakieś skojarzone ze stroną forum stworzyc, żeby się ludzie mogli dobrać...
Mówisz, że to mija??????
myslalam ze umre
Ja dzis bieglam polmaraton.
uproszczony rachunek ale 20 km oznacza dla mnie 2 h nieprzerkwanego biegu
też już nie raz słyszałam że choć matematycznie brzmi dziwnie to już bliżej niż dalej 😂 Ja póki co porywam się na mój pierwszy 5km maraton - kiedys dasz rade :)))
laski z wroclawia - ktoras ma ochote 17go pobiec w sztafecie charytatywnej PKO? szukam 4 zawodniczek
Miałam stresa że się nie odnajdę, że dam się porwać na początku i sił mi braknie. Ale pierwszy kot za płot. Podobało mi się i czuję niedosyt, bo nie dałam z siebie 100% Ale to kręci takie stadne bieganie, nie? ;-)))
się rozszalalas ale to dopiero muszą być emocje... Ach... niz tydzięn temu
Na razie w głowie mam myśl: "Nigdy więcej!" :)))
jestem początkującym "biegaczem" podpowiedzcie mi w jakie buty zainwestowac?
Pamiętaj o tym (to mega ważne!!!), że do biegania kupuje się buty o rozmiar większe niż te na co dzień
btw, przepraszam jeżeli juz było ale jestem początkującym "biegaczem" podpowiedzcie mi w jakie buty zainwestowac?