Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, czym zastąpić ławeczkę - na razie nie mam pomysłu:)
).

A jak Twoja kontuzja/zabieg?

Nie mogę się doczekać zimy. Wtedy świetnie się biega. Biegałam nawet jak było -18. Tylko trzeba wtedy oddychać bokiem języka, jak ktoś nie umie przez nos (ja nie umiem).
I marzy mi się jakiś półmaraton na jesieni, ale nie wiem, czy w mojej okolicy coś takiego znajdę.

Bo jeszcze pamiętam jak niedawno po przebiegnięciu 100m do autobusu kończyło się zadyszką i miękkością kolan.
Bilia, tak, biegam z wozkiem a starsza na rowerze

Dziewczyny macie jakies wypraktykowane dobre buty do biegania które możecie mi polecić??

Ja nie mieszkam w PL , więc nie wiem gdzie i w jakim sklepie u nas mogą robić takie pomiary ale myślę że jak będę w PL rozejrze się za takim sklepem bo jak piszecie warto przeanalizować swoje stopy
Dziewczyny zakupiłam buty Asics Gel-cumulus (o takich wspominałyscie)po promocji 120e i jestem zadowolona z kupna,bardzo miły sprzedawca mi je doradził,mówił że większość dziwczyn tutaj je wybiera:)śmigam w nich już 5 dzień ,czuje się lekko w nich i chce mi się biegać,po bieganiu wpadam do domu zadowolona i czekam na następny dzien.Zaraziłam chyba tym bieganiem mojego męża bo stwierdził że chce dołączyć do mnie i w sobote jedziemy po buty dla niego
Może macie jakies propozycje dobrych butów dla mężczyzn??