Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ja przepraszam moze nie rozumiem czegos ale termometr nie powoduje,ze ciaza sie rozwija a odlozenie termometru nie spowoduje,ze nagle traci sie ciaze.I moglabys czasem przemyslec zanim cos napiszesz bo zuzus napewno sie obwinia i po takich tekstach bedzie jeszcze bardziej szukala winy w sobie
A to jej nie pomoze. Potrzebuje wsparcia niz osadzania a wybacz ale tak odebralam Twojego posta. A obecnie dzieki Tobie wygladam tak
I jesli ja cos zle zrozumialam to przepraszam. 
Juz sie doczekac nie moge i mam nadzieje,ze @ dostane szybciutko,zeby skrocic czas oczekiwania na HSG 

ja też te slowa tak odebrałam, ale nie odzywałam się, bo niestety w przypadku Amazonki na niewiele się to zdaje :(

a moja @ nie wiem kiedy sie zjawi bo mam dopiero 9dpo a 19dc mam (owu mialam 10dc) luteine mam brac do 25dpo wlacznie,czyli @ dostane(mam taka nadzieje) 27 po wizycie w Łodzi,ktora mam 26dpo.Chyba wyjasnilam dobrze i zrozumiale

I niema za co,sluze pomoca zawsze i chetnie(o ile cos wiem)

Szczególny wpływ na to ma fakt, że Zuza jest mi najbliższą osobą na 28 dni i takie twoje wtrącanie termometru do czyjejś tragedii, jest dla mnie oburzające (bardzo, bardzo, bardzo delikatnie mówiąc). Wrę poprostu !!! Ja dopiero teraz nadrabiam zaległości na forum, bo bałam się nawet tu wchodzić i czytać, o tym co się stało, a tu taka "niespodzianka".