Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jutro ide do swojej GP tu w Irl.i poprosze ja moze sie zgodzi zrobic bete z tym ze musze sie dowiedziec ile bede czekac na wynik, bo jesli tak jak na inne wyniki tutaj czeka sie ok tygodnia, to szybciej zrobie sobie sama sikanca w domu!
Rozumiem co chcialas mi powiedziec lekarz tez mi to tlumaczyl ze po podaniu w 5tej dobie sa inne procedury,a ja po prostu musze uzbroic sie w cierpliwosc!Co do progesteronu to biore luteine 200 ranio i wieczorem i duphaston 3 razy dziennie!to mowisz ze dopiero po odstawieniu lekow powinna przyjsc @ to lepiej byloby dla mnie gdybym mogla zrobic ta bete no nie?!
może któraś z dziewczyn miała robiony transfer z dwudniowego zarodka i coś podpowie? bo ja wiem że z blastusia wychodzą 9dpt a dodając te trzy dni no to Ty w 12dpt też powinnaś już móc...
Ale odstawiłam sama dzień przed wizytą u lekarza, tylko że ja już byłam pewna, że się nie udało. Jeśli Ty tej pewności nie masz, to nic nie odstawiaj, żeby nie zaszkodzić.

a w jakim miescie mieszkasz jesli moge zapytac?I jak Twoje dzialania z ivf na jakim jestes etapie,bo Ty podchodzisz tutaj z tego co pamietam!