Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jednak, czy moj blastus da rade to nie wiem( jak da to oszaleje z radosci) a jak nie, to bede dalej wam tu truc na forum. Ja bede robic test dopiero w nastepny piatek:6 luty.. Transfer mialam w zeszly piatek, nie ide po zadne bety ( chyba ze po pozytywie;), w ogole mi sie nie spieszy do testowania przez moj Stan, co jest jedynym tego pozytywem;) Ide glaskac mojego pieseczka I wylegiwac sie na kanapie;) pozdrawiam

skoro lekarz tak mowil to nadal trzeba miec nadzieje!Sciskam Cie mocno

ostatnio dzwonila do mnie moja GP ze jest problem w szpitalu bo ona wyslala im list z moimi danymi wiesz jak to tutaj wyglada z tymm ze napisala ze jestem po ivf i musze miec wczesniejszy scan a oni jej odpisali ze do 12tyg.powinnam byc pod opieka kliniki ktora przeprowadzala ivf i oni nie moga w to ingerowac !po 12tyg.ciazy owszem juz zostane ich pacjentka i wtedy tez dostane zaproszenie na pierwszy scan dziwne to wszystko!Ale najwazniejsze ze mam juz tutaj super pania doktor do ktorej bede jezdzic prywatnie dopoki bede musiala

cudowny prezent na poczatek roku czyz nie?! 
Ale nie dalam za wygrana mala scena
I przyprowadzili babke z poloznictwa I zrobila szybkie USG (wtedy powiedziala ze lozysko nisko). Do tej pory nie wiadomo co tam bylo.