Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i wiele trudu kosztowało dr żeby doprowadzić transfer do szczęśliwego końca. Najpierw stwierdził, że się popłacze, a później, że przeze mnie zawału dostanie. Po wszystkim stwierdził, że mam się nie ważyć nie być w ciąży
Podobno mam długą ścianę pochwy i bardzo wysoko szyjkę i każdy z wzierników był za krótki. Trochę to trwało, zanim w końcu się udało, ale bezboleśnie się nie udało też niestety. Tak samo było poprzednim razem. No ale teraz czekam dwa tygodnie na wizytę. Nie mam w domu żadnych sikańców i raczej nie będę mieć.
USG połókowe mam w przyszłym tyg to będę wiedziała więcej :)

wiem ze pewnie jestes przerazona,ale my tu wszystkie bedziemy mocno trzymac za Was kciuki i napewno bedzie dobrze
Zycze zdrowka dla calej rodzinki!
nie wiem ale nadal przed kazda wizyta sie martwie,mam nadzieje ze mi to w koncu minie!
Ja dziś zrobiłam badanie wit D, bo któraś z dziewczyn pisała, że poziom wit D ma wpływ na zajście w ciążę. I wyszło mi 9,42 gdzie norma jest 30-80 !!! Więc zaczynam suplementację tej witaminy. We wtorek mam wizytę u ginekologa więc jeszcze podpytam ale czytałam artykuł, że kobiety z niedoborem wit D mają dwukrotnie mniejszą szansę na zajście w ciążę metodą ivf