Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

kurcze bardzo sie ciesze ale oczywiscie nadal trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze!!!!musi byc dobrze
Napewno bedzie bo wiesz dzisiaj to juz trzecia taka wiadomosc,rano obudzil mnie telefon i dowiedzialam sie ze kolezanka jest w 10 tygodniu
pozniej popoludniu wracalam od kolezanki i kolejny telefon,o dziwo odebralam a nigdy tego nie robie kiedy prowadze samochod,ale tym razem cos mnie podkusilo dzwonila moja przyjaciolka i poprosila zebym do niej wpadla,przywitala mnie w drzwiach pozytywnym testem kolejna radosc
i na koniec dnia wchodze na forum a tu taka wiadomosc

to byl cudowny dzien
Pozdrawiam Cie goraco i rowniez pomodle sie dzisiaj za Was!

co do takiego krwawienia to ja kilka m-cy temu przezywalam podobny stres,czulam sie dobrze a tu nagle pojawilo sie plamienie wpadlam w ogromna panike,ale na szczescie okazalo sie ze to nic groznego bylo to wywolane jednym z lekow ktore dostalam po transferze,musialam go natychmiast odstawic i pozniej juz nie bylo zadnych problemow dzis jestem juz w 25 tygodniu ciazy i mam nadzieje ze u Ciebie bedzie tak samo z calego serca Ci tego zycze Kochana!Spij dobrze jutro napewno uslyszysz swoje Babelki