Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak ja zmieniałam Bebiko 1 na Bebiko 2 to po prostu pewnego dnia kupiłam Bebiko 2 i dałam bo mi się "jedynka" skończyła
Madzia - my też jesteśmy na Hippie i nie wiedziałam, że 4 jest już od 10 miesiąca
Magda wchodze tutaj i patrze ze zalozylas watek dla "Staraczek" i sobie mysle hmmmmmmmm dammmm czy mnie cos ominelo....
nieee to chodzi o to ze Aptamil uwaza ze ich mleko ma lepsze walory odzywcze niz mleko krowie.
fajnie że taki wątek powstał, czasami nie było kogo zapytać o radę...
szczypta_chilli może i masz rację, ale generalnie ciężko przerobić paręset stron w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie
To,że niektóre pytania były pomijane nie wynikało z faktu,że nie miał kto odpowiedziec tylko z tego,że gdy padało pytanie bo raz milion pińcetny np o to, jaką wybrać nianię elektroniczna albo czy warto kupić karuzelkę to juz sie na wymioty zbierało
Nie mam nic do tego wątku, bo pewnie w jakiś sposób się sprawdzi gdyż przybywa nowych foremek i forum nie jest juz tak kameralne jak kiedyś.
"nasze żłobaki"
Po prostu obawiam się,że za chwilę będą wątki "nasze przedszkolaki", "nasze żłobaki" itd...
Pamiętam, jak kilkanaście innych wątków było duszonych w zalążku "bo po co zaśmiecać forum, skoro już są już podobne wątki..."
Nie trudno bowiem zauważyć,że mamy tu do czynienia z pewną prywatą (z którą poniekąd się utożsamiam)
a co lekarz powiedzial, co z oczkiem sie dzieje,jakies zapalenie?
Jah, ja pamietam duszone w zalążku wątki: podział watku przyszłe mamusie według daty porodu albo trymestru.
No sorry, ale chyba jest pewna różnica.
za to zaintersowanie innymi rzeczami byly znikome i to wynika wg mnie z faktu ze coraz mniej czyta to osob ze starszymi dziecmi, bo glownie dyskutuja tam mamy maluszkow,
Pamiętam, jak kilkanaście innych wątków było duszonych w zalążku "bo po co zaśmiecać forum, skoro już są już podobne wątki..."
Po prostu obawiam się,że za chwilę będą wątki "nasze przedszkolaki", "nasze żłobaki" itd...
Moja "prywata" jest pod moim wykresem, Wy tak nie macie?
Bo tak szczerze- żadna różnica...
Bo ciągle nasuwa mi się pytanie- a co będzie, jak dzisiejsze "rozpakowane" przyjdą na wątek starszakowy? Będą zadawały te same pytania, które my dzisiaj... Myślisz,że wtedy nam się nie zrobi tu ciasno?
Jah, nie widzisz różnicy mędzy 9 miesiącami ciąży, a latami rozwoju dziecka? to nie tylko kwestia czasu, ale tez zmian, jakie w danym czasie zachodzą.
no, ja bambino wstawiałam na chwile do goracej wody
przewaznie wywoluja zbyt podniecona dyskusje, ktora przewaznie do niczego nie prowadzi
montenia, a dlaczego sudocremu na pipkę nie wolno? Zawsze używałam...