Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

bo Zu raz pokazuje, że bolą ją kości piszczelowe (charakterystyczne dla bólu wzrostowego), a zaraz pokazuje, że bolą ją kolanka. A ból kolanek chyba nie mogę przypisać bólom wzrostowym?
troche bola nogi,potem może być kilka dni przerwy i znow bola
Poza tym funkcjonuje normalnie, bo tylko mnie poinformuje 'boli mnie nóźka' i biegnie dalej
;
;
MPV 8,8 fl (przy normie 9-13)
Monocyty 8,6 % (przy normie 1-6)
;
Frag, jesli to byloby cos tak powaznego to wyniki znacznie bardziej odbiegałyby od norm, spokojnie.
Krasnala wyniki mieszcza sie w skali bledu. poza tym pewnie rozbilas rozmaz schillinga. czy tylko komputerowo?
Z reguly wystarcza masaz nog i ocieplenie ich (np. zawiniecie kocykiem,czy nagrzana na kaloryferze pielucha czy recznikiem i nakrycie koldra).
Monocyty 8,6 % (przy normie 1-6)
[/url

Mojej kolezanki sasiadki corka miala tw bole wzrostowe... tzn uspakajala matke pediatrzyca... po paru miesiacach okazalo ze dziecko ma raka...
ale nie jestesmy nabiałowi z mezem, maz ma niezdiagnozowana nietolerancje- zle sie czuje po nabiale...kicha itp
ale rzeczywiscie jest duzo innych zrodel wapnia-- podrzuc pare ;)

;

ponoć przy zębach nie ma aż tak wysokiej gorączki.

Ratuje go to, ze wisi mi dzien i noc na cycku, chyba sie nie odwodni jak pije moje mleko co?
ponoć przy zębach nie ma aż tak wysokiej gorączki.
nie znamy sie, a wiecwj pomocy niz od znajomych. Bylismy u lekarza. Powiedziala, ze albo zeby, albo trzydniowka albo wlasnie zum. Tak moi tez tak ciezko znosza zabkowanie. Starszak kazdy jeden zab (poza trojkami) mial 40 stopni, mlodszy na razie tez. Niemniej jednak mamy skierowanie na badanie moczu na cito. Kupilam pojemnik sterylny. Moge dodatkowo z tego samego moczu juz prywatnie poprosic o posiew? No i jutro kontrola.