Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Kurcze z iloma znajomymi nie gadam to nikt nie mial akcji z cieniem...

[/url]
tak sie dzis zastanawialam ze Ninka jest taka dokladna, spostrzegawcza i skupiona. Bo znajoma dzis byla bardzo zdziwiona tą akcja z cieniem a core ma w tym samym wieku.
i tak je obserwowalam. Tamta latala, co chwile cos innego a Ninka np brala sobie kamyczki i dluga chwile ukladala na murku...
--
;
Tamta latala, co chwile cos innego a Ninka np brala sobie kamyczki i dluga chwile ukladala na murku...
Ja najpierw mam problem, zeby go wlozyc do wanny, a potem by wyciagnac;)
;
Frag, ale to na serio tak, czy sobie to tylko WYOBRAZILAS?
wyniki są dobre, mieszczą się w normie
Owszem, czasem się pokłócą i dochodzi do rękoczynów, ale najczęściej jest po prostu super. Jeszcze trochę i mi się znowu zachcę zachodzić w ciążę, chociaż zarzekam się na razie, że nic z tego

;
byl placz i wyskakiwanie z wanny na oslep;-P

[/url]

Mam ochote wyrwac sovie macice i powiesic na kiju, niech dynda jajnikami

do normalnego przeciez 5 fotelikow nie zamatujesz;)- sa takie, w szkocji u znajomych jechalismy takim na wycieczke.. 4 doroslych i 2 dzieci. Byly 3 rzedy siedzen, ktore mozna bylo zlozyc. Praktyczne autko :)

panie zauważyły jak już szykowal sie do zjazdu. Kurde normalnie taka wysoka zjeżdżalnia i nikt nie wie jak on ten motor tam zatachal. Sam twierdzi że po drabince

Ale ma tak ułożonych tych chłopaków, że naprawdę pełny podziw ;)
ale po pierwsze.to nie rozwiazuje problemu tylko go przykrywaa
a Ty tu Hydro o kolejnej ciazy?!? Mam ochote wyrwac sovie macice i powiesic na kiju, niech dynda jajnikami
Wiesz, u mnie jest tak, że rozum mówi stanowcze NIE, ale to, co ostatnio wyprawia ze mną natura, zaczyna być zastanawiające. Od kiedy porzuciłam całkowicie kp, moje libido się rozszalało tak, że zaczynam się bać. A najlepsze jest to, że tylko w dni płodne, bo nadejście fazy lutealnej mogę i bez mierzenia temperatury rozpoznać - libido ostro w dół, a ja gryzę. Biedny mąż
). Ale jak się rozdzielają,bo starsza do szkoły,mlodsza do przedszkola to placza za sobą,buziaczkow sobie daja po kilka nim się pozegnaja. A jak tylko wejda na ,,terytorium,, do swojego domu,to jest walka o wszystko.
. Dzieci z mojej corki klasy,maja wysypke,wygladajaca jak po ugryzieniu komara,ale wysypy sa tak jak przy ospie i te krosteczki nie przechodzą w stadium pecherzykow. no jestem w takim szoku. Bo rodzice mysla,ze dzieci komar pogryz,dziecko normalnie do szkoły przychodzi, a po południu już dziecko wysypane. U mojej corki w klasie jest epidemia normalnie. Czekam az mi przytarga. Aha, i nie ma goraczki przed pojawieniem się krostek(tak jak często jest przy ospie ),tylko zaczyna się pojawiać po wystpieniu już rzutu krostek. Coz to za mutant
. Cholera,szczepia coraz więcej dzieciakow(bo i chodzące do zlobka i przedszkola maja darmowe szczepienia na ospe) i tak sobie wirusisko mutuje.

Jesli temperatura wraca to co 4 godziny podaję na zmianę ibum i paracetamol.