Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale czy tak może być, że mimo podania leku temperatura nie spada do odpowiedniej?
spróbuj mu do buzi jutro zaglądnąć.....
Zrob mu jeszcze oklady na glowke, nawet jak spi,
Manga, bardzo fajne sa nakładki prima baby. Nocnik tez mamy z tej firmy.
Aile Twoja mala ma? może niegotowa jeszcze na odpieluchowanie jest?
mad a co to było? Tylko temperatura? Co Ci lekarz mówił?
Eveke gdzies kiedyś czytałam, że kupujesz Nince nakładkę na deskę sedesową, pomijacie nocnik. I jak? Próbowaliście? Jak Wam idzie?
Moja Milka nie daje się usadzić na nocniku za żadne skargi, ale próbuje czasami mnie naśladować na kibelku, chce wyjść itd, pomyślałam, że może spróbujemy.
Jakie macie nakładki?
--
O i teraz mi się przypomniało jak 2 dni temu Kacper się zapomniał i będąc na dworzu (mocno wiało wtedy) się posiusiał a nie miałam w co go przebrać bo to był szybki wypad. Ale potem do samochodu i w domu go przebrałam. A dzisiaj przebierał często nóżkami, że siusiu, do pójścia do wc trzeba było go zachęcać jak zazwyczaj bywa, ale robił tylko troszkę, tak jakby czuł, że musi siusiu, ale robi mało. Ja tak miałam przy zapaleniach pęcherza (cewki moczowej)... A jak w gardle bedzie ok to moze jeszcze ten mocz. Pediatra nam mowila, ze zum objawia sie czesto sama wysoka.goraczka.
Dii, a ile jest mg w tych ml? Bo to tez ma znaczenie.
No, ale mokry to przecież lepiej....
Czy nie ?
A dziewczyny powiedzcie mi, ile może u dziecka trwać pochorobowy kaszel?
Bo Ninka chora była już cztery tyg temu, od dwóch chodzi normalnie do przedszkola, nic jej nie jest, nie ma kataru, zdrowa jak ryba a non stop mokro kaszle.
Tzn nie, że cały dzień ale rano i wieczorem głównie.
Taki odrywający się, mocny kaszel.
Daję jej Flegaminę ale żadnych zmian nie widzę....
Długo to może trwać?
kazala ci lekarka dwac tak dlugo flegamine?
Ale ja bym po 2 tyg. kaszlu poinfekcyjnego pozla na kontrole.
Nikt mi nie kazał, sama wydumałam że jej może to pomoże szybciej flegmę odkrztusić
Tylko wiesz nie daję jej tego nie wiadomo ile. Raz dziennie jedną małą łyżeczkę, czasami zapominam i wcale nie dam.
Ale z tego co piszesz to chyba źle wydumałam co ?
W nocy walczyłam godzinę zanim wlałam paracetamol w rozdarta paszcze.
Kaszel PO chorobie, jeżeli dziecko rzeczywiście jest zdrowe, zdecydowanie powinien być suchy