Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
eż na początku leczyli go na anginę, po jednym antybiotyku zmienili mu na inny a okazało się że to szkarlatyna była a nie angina, cudowna służba zdrowia
Moi przy prawie kazdym zebie mieli 40 stopni (Frag Krasnal tez) i nigdy nie bylo dodatkowej infekcji. Tylko, ze taka wysoka goraczka to przy zebach trwa dzien, dwa czasem nawet tylko kilka godzin i tez nam pediatra nie wierzyla, ale zarza sie
Nie wiem jak jest czy te same paciorkowce wywołują anginę i szkarlatynę
- oj znam to.... ha ha wiecie co - tylko dziecko potrafi rozplakac sie, bo "mi sie naklejka podarlaaaaaaa". szloch i nieszczescie prawdziwe, jezu, jak mi go zal i jak mnie to smieszy rownoczesnie.
wiecie co - tylko dziecko potrafi rozplakac sie, bo "mi sie naklejka podarlaaaaaaa". szloch i nieszczescie prawdziwe, jezu, jak mi go zal i jak mnie to smieszy rownoczesnie
A mam pytanie dziewczyny odnośnie piątek. Czy one u waszych dzieci też tak długo szły? U nas idą od września i nadal nie ma żadnej
niewygodnie jej. mala jest. nie sadze ze ich unika celowo.Kasiek, a może własnie górne piątki jej idą?
A może?!
Bo w sumie na dole to już dawno miała takie napuchnięte gulki, potem one zeszły i zostało normalne dziąsło z wyczuwalnym pod spodem zębem i może już jej tak to nie boli, dlatego bez problemu dół myje. A na górze może ten proces bolący jej się zaczyna dlatego nie chce myć.
Sama nie wiem. Ale zobaczymy w takim razie jak to będzie dalej wyglądało z tymi zębami. Bo ogólnie z myciem problemu nie ma. Robi to chętnie. Zawsze razem rano i wieczorem myjemy zęby. Naśladuje mnie. Nawet próbuje wypluwać pastę. Po umyciu nabiera wodę z kubeczka do ust i ją wypluwa, także wszystko idzie super. Dlatego dziwi mnie to nie mycie górnych zębów.
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 17.11.14 15:43</span>Kasiek, a nie zadziała metoda, ze córka myje Zęby Tobie, a Ty jej? U nas właśnie na etapie " wszystko sam" w ten sposób dawaliśmy radę.
A też próbowałam. Ale działa tylko przez kilka sekund, a potem już jej się nie podoba, że ja jej myję.
Grag a czy wtedy Krasnal poszedł do przedszkola ??
ale moze popytajcie Waszych lekarzy
Wg autorek trzylatki to anioly
niz pozwolic zeby katar sobie splywal i zamienil sie w zapalenie oskrzeli.
starsza właśnie ma fazę na delektowanie się słowami typu "gówno", "siusiak"
i czymś smarować jej te kąciki ust i te paluszki?
Przypuszczam, ze jakaś awitaminoza, bo ona je tyle co wróbelek....
Są jakieś witaminki, które jej mogę podać?
hydro, nie zalamuj!!! myslalam, ze to przechodzi...moj ma taka faze teraz (4l)
będąc bezdzietną kobietą nieraz bardzo niesprawiedliwie oceniałam rodziców takich właśnie czterolatków... Myślałam "co za ludzie, że nie potrafią dziecka wychować". A teraz sama widzę, na czym to polega
Teraz mam w domu kombinację 2, 5 oraz 4,5 i już nie mogę się doczekać, kiedy to się skończy. Młodsza wyje o wszystko, co jest nie po jej myśli, starsza właśnie ma fazę na delektowanie się słowami typu "gówno", "siusiak" itd. oraz naśmiewanie się, gdy komuś (ale nie jej ) stanie się coś przykrego. Ech.
no mily, kochany dzieciak, przytula sie i szepcze mi do ucha: zrobilas kupe w majtki
moj dzis w trawaju na pytanie co by zjadl mowi: KUPE!!! albo nie: bułke z muchami!! i tez rechot
Ty naprawdę wierzysz, że Twój dwulatek to złośliwe tak do Madzi nad uchem pieje ?
takie małpki trochę na drutach