Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z relacji mojej kolezanki wynika, ze te 3 latka to jest jakis dziwny etap.
To u nas ta faza "nie umiem, Ty umiesz, Ty założ, Ty pomóż, ja nie wiem, nie umiem" własnie trwa... Zaczęło się z miesiąc temu i tak sobie leci... Plus jest taki, że już wiem, że to minie ;)))
a jaką macie teraz strategię na leczenie w domu?
A w ogóle chyba zostanę "babcią", bo pod moją nieobecność moja mama nie dopilnowała króliczków i zwiały z klatek. Zeżarły mi kabel od kompa, ale ciekawe co za około 20 dni zastanę w klatce samiczki seeseseseseseses.
czy Wasze dzieci w wieku podobnym do mojego Kacpra, nadal biorą wszystko do buzi? Bo Kapi non stop coś gryzie - klocki, puzzle (zabrałam mu),książeczki, no wszystko dosłownie :/ Nie wiem jak mam Go tego oduczyć:( Z zębów raczej nic nie idzie, w kolejce są dolne trójki i czwórki.
laski, w niektorych krajach panie nie moga przytulac dzieci, ba, wrecz niemile widziane jak rodzice np. caluja dzieci w usta czy cos.
Dziewczyny,czy Wasze dzieci w wieku podobnym do mojego Kacpra, nadal biorą wszystko do buzi? Bo Kapi non stop coś gryzie - klocki, puzzle (zabrałam mu),książeczki, no wszystko dosłownie :/ Nie wiem jak mam Go tego oduczyć:( Z zębów raczej nic nie idzie, w kolejce są dolne trójki i czwórki.
- corka mojej kolezanki zaczela chodzic jak miala 18 miesiecy, taki typ widocznie.. zreszta nawet jak pojdziesz do lekarza to ci powie, ze do 18 masz czas.. Nie wszystkie dzieci chodza na przyslowiowy roczek:) On nadal nie chodzi sam, czy powinnam się martwić?
kiedys ogladalam reportaz o ojcu w teksasie ktory kapal dziecko i jakies akcje byly, ze molestowanie, nie wiem czy do paki nie poszedl za to.
Czy dostawal Dwidek w szpitalu dożylnie antybiotyk?
My nadal z ospa walczymy u młodszej, starsza już wychodzi z jelitowki
Najbardziej denerwują mnie teksty,że inne dzieci są młodsze od Kapiego i już chodzą/biegają, a nasz nic a nic.
Kinga Kacprowi zdarzyło się zrobić kilka samodzielnych kroków,ale raczej takich "wymuszonych", tzn. ostatnio przyszła paczka z nowymi ciuszkami, postawiłam go i zrobił z 5 kroczków do misia na body...