Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anziee ja ostatnio faszeruję Lilę mleczkiem pszczelim. Pyłkiem też próbowałam, ale nie chce :D I też się jeszcze zastanawiam co tu jej podać na dzień dobry przed tym przedszkolem jeszcze,
Anziee ja ostatnio faszeruję Lilę mleczkiem pszczelim. Pyłkiem też próbowałam, ale nie chce :D
2 tygodnie kaszlała,chodzilysmy na osluchowanie i ok było, a w weekend jak zaczela kaszleć,to myslalam,ze mi się w nocy udusi. w poniedziałek poszliśmy na wizyte i summamed dostala
Dziewczyny czy martwić się powiększonym węzłem chłonnym na Miśkowej szyi?
Dziewczyny czy martwić się powiększonym węzłem chłonnym na Miśkowej szyi? (Z prawej strony z boku ma ok 1 cm)
Infekcji ostatnio miał 1500, obecnie kończy Bactrim...do tego wyszły mu niedawno dolne 5 i czekamy na górne
Powinniśmy iść z tym węzłem do lekarza czy spokojnie poczekać jakiś czas (jeśli tak to jaki?)
Dziewczyny czy martwić się powiększonym węzłem chłonnym na Miśkowej szyi? (Z prawej strony z boku ma ok 1 cm)
Infekcji ostatnio miał 1500, obecnie kończy Bactrim...do tego wyszły mu niedawno dolne 5 i czekamy na górne
Powinniśmy iść z tym węzłem do lekarza czy spokojnie poczekać jakiś czas (jeśli tak to jaki?)