Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.rzadko,ale używam.
. sa inne odpowiedniki,tak samo skuteczne.
Nie jest to mocny ból, nie mam innych objawów, ale ćmi, w zasadzie cały czas. Myślicie, że to normalne, w sensie, że to od tej ospy?
[/url]
Znasz Katko kogoś komu zaszkodził ten lek? Albo masz dostęp do badań które to potwierdzają?
Znasz Katko kogoś komu zaszkodził ten lek?

gdzie Azniee zauważyłaś żebym się wypowiadała o innych środkach?
Nie wydaje mi się, żeby lek dostępny bez recepty mógł mieć jakieś szczególnie groźne dla zdrowia działanie,
To, że rodzice podają dzieciom szkodliwe leki czy jedzenie, albo smarują je kremami czy maściami o wątpliwym składzie, nie jest przecież niczym nowym.

od jakiegoś czasu jest non-stop: mamusia ma zrobić/podać/poprawić/wstaw co chcesz. Jeeny, nawet majtek sobie nie ubierze, nawet nie siądzie bez mojej pomocy. Dosłownie wszystko robi moimi rękami. Doszło do tego, że chciałaby, żebym ja układała klocki czy rysowała, a ona będzie patrzeć. Pal licho, ale jak zrobię coś nie po jej myśli, to jest armagedon. Pal licho karmienie, zdzierżę. Nawet ją będę ubierać i rozbierać, ale już zabawa za nią mi się nie podoba, szczególnie te jęki i płacze, jak chcę coś zrobić innego. Niedawno się nauczyła tak przeraźliwie wrzeszczeć, że wzbudza to we mnie taką chęć zrobienia krzywdy, że aż sama się boję
powiedzcie, że minie
z tym, że u mnie da się zagadać Kacpra, że jak mi pokaże jak to mam robić np.bawić się to zapomina, że mi kazał i się pobawi chwilę sam a ja uciekam. Nie udaje się z malowaniem, słyszę "mama tu są kredki pisiaj bo ja nie umiem" i tu już nic nie pomaga, muszę siąść i jakiś element pomalować.