Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- a moze to jakos na tle stresowym?? W dzisiejszych czasach wszystko mozliwe... Ja pierdziu, no trzeba było wczoraj uderzać kiedy głosu nie miała ehhhh
Zastanawiam się co kupić czy rondo kąpielowe czy taki kubeczek do spłukiwania, czy któraś z tych rzeczy się sprawdzi??
U nas było dokładnie to samo. Teraz wiadomo jest bardziej kumata, ale nadal tego nie cierpi. No ale moje dziecko z tych, co jak czegoś nie lubią, to za nic nie da się do tego przekonać. Inna sprawa, że u nas generalnie wszystkie czynności wokół głowy, typu dmuchanie nosa, czyszczenie uszu, mycie głowy, mycie zębów, to temat drażliwy, bo córa jest mocno wrażliwa na tym punkcie, żeby nie powiedzieć przewrażliwiona ;) Aż dziw bierze, że jak była malutka to mój maż byt zszokowany, ze Martynia tak sobie daje główkę bez płaczu myc - zresztą całą ja zanurzaliśmy i było OK od urodzenia - i nagle zaczał sie armagedon
zapalenie krtani to się niestety leczy inhalacjami...
No nasza pediatrzyca nie zleciła.
No, ale jak widać da sie leczyc i bez nebulizacji...
Mnie się też tak zdaje, przecież jeszcze kilka lat temu nikt w domu nebulizatorów/inhalatorów nie posiadał, a dzieci na krtań chorowały