Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czyli - leci do kuchni i pokazuje paluszkiem na parapet a ja od razu mówię "chcesz banki?" Zamiast zapytać "co chcesz?"
Kurczę, ale Gugis nie jest zaniedbany... wprost przeciwnie, dużo z nim siedzimy, czytamy, przytulamy...
aparat gebowy
A z PPP i ja mam koszmarne, niestety przejścia. Raz tam byłam i podziękowałam :/ Pomimo braku kasy, wolałam iść prywatnie
- mi tez tak radzili, ale nie pomoglo bo maly tylko sie denerwowal. Czyli - leci do kuchni i pokazuje paluszkiem na parapet a ja od razu mówię "chcesz banki?" Zamiast zapytać "co chcesz?"
O rany, gdyby mówienie zależało od umiejętności utrzymania przez dziecko równowagi to moja Nina do tej pory byłaby niemową
Jezu, mam nadzieję, że to nie to. To znaczy, nie zrozumcie mnie źle, bo ja wiem, że to nie koniec świata, ale jednak wolałabym nie
To byly dosc istotne kwestie w rozwoju Adasia wiec na to jestem mocno wyczulona juz teraz w rozwoju dziecka. Wiele rzeczy wydawalo mi sie byc "norma u dzieci" a nia nie bylo.
i wazne jest czy utrzymuje kontakt wzrokowy !
lekarka zaleciła nam postawienie baniek. Szczerze, boję się ich. Czy któraś z Was je stosowała u swoich maluchów?