Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url]
;
Środa my używamy eloprine przy wirusowkach,przeziebieniu.
;

Co do kataru i zapchanego nosa w ciąży- pod koniec jechałam ze 3 tygodnie na otriwinie, lekarz pozwolił. Na porodówkę też zabrałam, bo myślałam, ze się uduszę, ale akcja porodowa wystarczyła, żeby nos odektać
;
;

;
Po prostu stalo w lodowce gdzies z tylu i przypadkiem, bezmyslnie dzis je wzielam zamiast swiezego... Moze Malej zaszkodzic? Najbardziej sie boje, bo mamy szczepienie mmr w czwartek i jesli cos tam to mleko w jelitach namiesza, to czy przez to jest wieksze prawdopodobienstwo ze szxzepionka zaszkodzi? Moze ja przelozyc? Czy, jesli nie bedzie biegunki, to szczepic? Bo chyba do czwartku cos by sie dzialo, jakby zaszkodzilo, co? Zawsze cos

TEO, tylko jeden przypadek świńskiej grypy? U mojej mamy w przychodni (jednej przychodni!!!) już parę przypadków.
U nas mają obowiązek pobierania wyrazów z nosa i gardła teraz.
Else, mama mówi, że od jednego pacjenta pobierają wymaz z dwóch dziurek nosa i z gardła czyli razem trzy.
W kierunku grypy są specjalne testy, to nie są takie typowe wymazy, które się sieje i hoduje na podłożach. Te przeznaczone są tylko do diagnostyki bakterii.
Chróbsko położyło wszystkich w rodzinie.
Ile osób przecież leczy sie na własną rękę, bo do lekarza ciężko sie dostać....
;