Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiedziała mi, że wg niej to już czas że w tym wieku już powinien mieć skonkretyzowane nazewnictwo, nawet we własnym dialekcie. Ale że powinnam już umieć odróżnić "jego" słowa i przypisać je do konkretnych rzeczy.
) a Magda zaraz idzie ze mną spać i to jest godzina 20:00. Jak jest u Was?
;
(czytaj l=nie chciało mu się kąpać codziennie syna bo to leń)
U nas kolacja, kąpiel, teletubisie i dobranocny ogród,
Maka Paka górą
Muszę to jakoś poukładać...
Ja kiedyś usłyszałam, że przy bajkach dziecko się pobudza a nie wycisza,
[/url]
[/url]Ja kiedyś usłyszałam, że przy bajkach dziecko się pobudza a nie wycisza
to wiadomo że idziemy spać. A jak jest jeszcze Dobranocny ogród to w ogóle zamulająca bajka typowo na dobranoc. Jak ktoś nie zna niech sobie włączy. Świetne
kapiel raczej wycisza i uspokaja
czasem jak mi się za szybko "składają" to ich biorę do kąpieli i potem jeszcze ze dwie godziny rozbudzeni ganiaja
u mnie jest podobnie jak u Dii. Dii, ja latem podczas upałów, kąpałam ich wcześniej, a potem jeszcze szli po kąpieli na dwór. Moim zdaniem dzieciom wcale nie przeszkadza, że spią trochę w piasku
Codziennie byli kąpani, odswiezeni sa, latem tez siedza dużo w basenie, wiec wymoczeni. Tylko teraz jakos przetrwac
Ale i tak po Teletubisiach zgon tylko podusi na łóżku dotknęła
Maka Paka górąu Was też? :D Mira jak tylko widzi, ze zaczyna się Dobranocny Ogród to woła Makaapaaakaaamapakapaka...
Mira jak tylko widzi, ze zaczyna się Dobranocny Ogród to woła Makaapaaakaaamapakapaka..

Dziewczyny a jak to jest w końcu z tymi uciekajacymi jajkami u chłopców?
Po roku już koniecznie operacja czy jeszcze można czekać (tak podobno w UK się praktykuje).....?

Jak sie pożegnać z dzieckiem kiedy wychodzi się z domu? Czy to na parę godzin czy do pracy?
rano nke dała zmierzyć, ale była rozpalona, więc znowu podałam lek.