Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

(zjezdzalnia dosc niska, dla maluchow, wiec szybko mu poszlo :P)

posiniaczona cała jakbym ją biła co najmniej :)
, więc moja córka nie chce być gorsza.

Zjechał?- no co ty, doskoczylam w ostatniej chwili, ale jego zniesmaczona mina mowila wszystko hi hi.

Madzik. Zawału bym dostała...- he he, ja przywyklam i juz mnie to nie rusza, aczkolwiek nie zezwalam, zeby nie bylo

zwykle ranki to luz
mysle, ze jakby nauczyla sie spac, nie wiem...ile moze...np do 7 to i wieczorem dlyzej by "pociagnela"

chyba bym zwariowała. Jak Gosia w weekend przed 7 wstaje, to mam nerwa. No nie wyobrażam sobie, nawet za cenę wolnych wieczorów. Jak nawet się przebudzi tak wcześnie, to jeszcze staram się ją uspać, głaskanko i mówię, że jest noc jeszcze. Chodzi spać różnie - między 20 a 22.
[/urlCo Wy piszecie 4-5 rano???- ja tez hi hi, a co dopiero moj, ktory czesto ma nadgodziny i spac idzie kolo 1 albo nawet 3 hi hi

No nie wyobrażam sobie, nawet za cenę wolnych wieczorów
[/url
Nawet go wołać nie musieliśmy, jakby miał wewnętrzny zegar.

) wstają kolo 9. Ja odkąd uregulowałam tarczyce wstaje kolo 7. Ale zima u nas jasno sie robi troche przed 9 rano i chlopcy potrafią spac od 20 do 8-9. Nie maja problemów z przestawianiem, nawet jak jest zmiana czasu to po kilku dniach sie dostosowują. O 5 rano to dla mnie środek nocy jest, jak sie czasem obudze przez przypadek to zawsze jeszcze usne. Szacun dla wszystkich którzy tak wstaja.

ja jeestem.sowa. dobrze wieczorem funkcjonuje, alle rano jak mnie ktos przed 8 budzi to pozabijam
dobrze, zechlopaki melodie ddo snu tez maja
serio, ja nie wiem jaak Wy nie mozecie przestawic dzieci. Jaa rozumiem, ze pierwszej nocy i tak wstanie o 4 ale za dwa, trzy dni organizm sam sie upomni.o odopowiednia dawke.snu...no nie ma innej opcji
ale 4 czy 5 to litosci jest srodek nocy i koniec