Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

Generalnie to była nasza pierwsza poważna próba, na wszelki wypadek kupiłam 15 par majteczek bawełnianych, bo liczyłam na ciężką batalię. W sobotę rano zdjęłam pieluchę, założyłam zwykłe majteczki i wytłumaczyłam, że od dziś siusiamy do nocnika, że ma wołać itp. Bąbel powiedział, że OK
No i po godzinie bawi się i słyszę pisk nie z tej ziemi : MAMAAAAAA !!! SIKU LECI !!! Biegnę ... leci, po nogach niestety
Przebraliśmy się w nowe majteczki i ku mojemu zdziwieniu Bąbel za około godzinkę zawołał siku. Nocnik stoi w centralnym miejscu salonu, drugi jest w łazience. Kolejne siku tego dnia znów było na podłogę (na szczęście były to płytki w kuchni). Znów krzyk, pisk, bo Bąbel jest straszny czyścioch. Mokre majtki zdecydowanie nie przypadły mu do gustu. I po tych dwóch wpadkach (ku mojemu ogromnemu zdziwieniu) nie mieliśmy już ani jednej. Pierwsze trzy noce były z wilgotną pieluszką (już nie tak mokrą, jak dotychczas). Kolejne już zupełnie suche, ale budzi się czasem w nocy i woła siku. Na drzemki w dzień kładziemy się spać już w zwykłych majteczkach.
A tak, zawsze na pieluchę mówił "pejś" (od pampers). 

;
;
;
;