Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

),jak przegląda się z nią książeczki to umie nazwać praktycznie wszystko np. dżdżownicę, pająka, muchę, komara etc. Powtarza też jak katarynka i "buduje" coraz to dłuższe opowieści...no ale kurcze mówi okropnie niewyraźnie :/ zjada początki wyrazów i generalnie jak się nie zna jej mowy to czasem ciężko ją zrozumieć :/

Z tym "ja" chyba drugie dziecko tak my. Maksio dlugo o sobie mowil "Masio " a Aleksio na wszystkie tego typu pytania odpowiada "ja" .

za to Wojtek zawsze pamięta o Krysi. Jak coś dostaje to zawsze najpierw biegnie dać Krysi.

Już się doczekać nie mogę, bo dzisiaj godzinę wył, że chce bubu i bubu.
Się chłopak zdziwi jak zobaczy, że mało dzieci ma tak jak ona

Natomiast ta teza o sprawności sprawdza się jak najbardziej. No tylko że Nina była długo nieruchawą ciamajdą więc nie wiem czy porównanie mam dobre

roxi to "osyiii" jak chce soku to sowła "chochu"tak przez nosekNie barała antybola jakoś ostatnio?

Tylko ciekawe, bo ona co kilka dni się na tą dolegliwość skarży, nie codziennie.....

. Jestesmy na etapie nauki podciagania ich z powrotem.
i będzie nim przez najbliższy rok. A wtedy może faktycznie dobije do 300. Ale jakoś tak czytając przypomniałam sobie Krysię w jego wieku, która proste zdania budowała...