Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Np. siedzi ogląda bajkę (ostatnio tylko to robi) nie się w bajce nie dzieje a on nagle wybucha mega radością aż podskakuje jakby sobie coś w tym momencie radosnego przypomniał.
Mam starą wysłużoną nokię z klawiaturą qwerty
Dziewczyny, a jak takie dzieci (chowane bez bajek/tv/reklam) radzą sobie z rówieśnikami?
ziewczyny, a jak takie dzieci (chowane bez bajek/tv/reklam) radzą sobie z rówieśnikami? Nie uchodzą za dziwaków? Tak sobie myślę, że łatwe jest to, dopóki dziecko nie pójdzie w "świat". Nam póki co udaje się bez bajek, tv i bez słodyczy, ale boje się, że jak dziecko pójdzie do przedszkola, że może być traktowane jak dziwak.
dzisiaj dziecko przedszkolne powinno zaznajomić się z przedmiotami typu tablet/smartfon/komputer,
Ewa a ja pamiętam, jak po narodzinach Marty pisałaś tu na forum, ze Piotruś dużo siedzi na tablecie czy laptopie (nie pamiętam).
i zastanawiam się, ile z tych dzieci, które wykazują nadmierną agresję czy nadmierny poziom złości, ma dostęp do tego typu rzeczy.
widze, ze masz diagnoze. dzieki
i pewnie jak kiedys napisze, ze mam problem z marta to mi powiesz, ze pewnie przez to, ze pozwolilam jej troche poplakac
Katka, Misia ma 4 lata, Krasnal prawie 5 i jest w grupie dzieci 5-6letnich. Między 4latkiem a 6latkiem jest już przepaść...
Ja osobiście bardzo podziwiam Was za to tv i szczerze zazdroszczę
ogladac gwiezdne wojny ale nie mozemy zmeczyc
dzieci bawia sie komorkami w aucie, u lekarza, wszedzie tam, gdzie sie nudza, jest to problem.
wkladasz katka ludzi do szuflad
stare
W pewnym momencie moje dziecko traci świętą cierpliwość i rozwala system
Rzadko pisze cokolwiek.