Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]
;

moi nie chorowali w ogole poki nie poszli do przedszkola, raz mieli trzydniowke i ze 3-4 razy katar,.a teraz po kolei lapia wszystko co popadnie. Nasza pediatra tez twierdzi, ze to dlatego, ze po prostu rodzice przyprowadzaja chore dzieci. Ja swoich tez zostawie teraz tydzien, bo znowu gile do pasa, a przeciez miesiac temu mieli zapalenie pluc/oskrzeli i ja razem z nimi. Ja mam tez wrazenie, ze u nas dieta w ogole nie ma wplywu. Moi jedli tragicznie poki nie poszli do.przedszkola. Mlodszy wszelakie warzywa wygrzebywal z wszystkiego, z zup tylko rosol, a najchetniej to oczywisciebte syfne danio i monte i co. I nic nie chorowal, do lutego tego roku nie wzial zadnego leku i nie ze antybiotyku, zadnego. Zawsze wylazil na syropie z cebuli i inhalacjach. Poszedl do przedszkola, zaczal jesc owoce, warzywa, zupy i i tak non stop chory.

bo jeśli dziecko wychodzi z chorób, pomimo ich częstego "łapania" to znaczy ze organizm jakoś sobie z tym radzi.
a i tak dalej choruje tylko, że On na uszy...

U nas w styczniu Aleks miał 4 dni przerwy pomiedzy zapaleniami oskrzeli. Wtedy też zdecydowalismy odstawić mu nabiał i zrezygnowaliśmy ze żłobka. Jak ręką odjal. Od ponad 2 mcy miał tylko lekki katar.