Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czasem jak widze na spacerze jakie piekne ubranka, kocyki, beciki mają inne dzieci to mi przykro, że moja ma wszystko z odzysku, czasem widocznie bardzo.
Ale z drugiej strony nieracjonalne jest kupować na chwilę coś nowego, jak mam stare,podczas gdy jeszcze
jej obojętne czy stare czy nowe
;
Czasem jak widze na spacerze jakie piekne ubranka, kocyki, beciki mają inne dzieci to mi przykro, że moja ma wszystko z odzysku
;
;
Wolę kupić coś gorszej marki a nowe niż używane a marki lepszej.
Od lumpeksow mnie odrzuca.

;

No coś by zjeść w końcu musiał.

ale fakt jest taki, że mamy tą samą sytuację - drugie dziecko jest innej płci. Nie chcę żeby młody był otulany różowym kocykiem
wystarczy, że jak Ola była mała i miała na sobie ciuchy uniwersalne i różową czapkę to mówili, że to chłopiec
a teraz kupiłam dla młodego nowy kocyk bo Ola zwyczajnie jest jeszcze zżyta ze swoimi rzeczami i nie chce ich oddawać bratu, który i tak jest dla niej abstrakcją
ani jedno podejście ani drugie nie jest złe jeśli my czujemy się z tym okej. Ale muszę zaznaczyć, że moja Ola zawsze była ekonomiczna i długo chodziła i chodzi w tych samych ubraniach i butach (rośnie w swoim tempie 

;

a jeszcze rok temu rzygalam patrzac na takie rozowe bezy

] ale mogła się zbuntować, gdyby chciała.gdyż ponieważ dla 3latki nawet jak bluzka jest szara czy zielona to zwykle aplikacje ma mocno babskie

Nie wyobrażam sobie świadomemu juz dziecku zabierać tej możliwości

daga, a jaki wozek?

[/url]
[/url]ktoś z Was używa takiego specjalnego krzesełka do kąpieli?- ja uzywam od ok 8 miesiaca do teraz ale juz sie prawie nie miesci. Super sprawa i polecam. Gdzies pod wykresem poprzednim mam fotke - strona 4.

;
moja sie gibla kilka razy i teraz ostrozna jest.

jedyne co to wode z kubka pije, tez z mydlinami;-P
[/url]
[/url]madziik,a czemu sie twoj slizga w wannie?
moja sie gibla kilka razy i teraz ostrozna jest.