Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Komary też noszą krętki.

Marion, ja bym była po prostu wyczulona na specyficzne objawy boreliozy, tj. rumień oraz objawy niespecyficzne, niedające się z niczym powiązać.
Wklejam informacje z rekomendacji KIDL
po raz kolejny piszesz od rumieniu, który pojawia się w 30% przypadków zarażenia bb
te rekomendacje nijak się mają do rzeczywistości, zarówno w kwestii występowania objawów jak ewentualnego leczenia przez zakaźników

)
[/url]
[/url]lek separacyjny.- pamietam.. okropny to byl czas.. zero spokoju i non stop na rece.... dobrze ze to za mna hi hi
swoje zabawki nie sa fajne, za to siostry a i owszem....- na tym sie u mnie skonczylo uwielbienie brata przez brata ha ha

;
Ja z pytaniem. Mamy problem z Natalka, kaszel ma z przerwami od 2 tyg- moj starszy potrafi kaszlec poltora godziny non stop w nocy i przestac, dwa tak kaszle, 3 nie, miesiac przerwy i znow loteria. Poszlam do alergologa. Uczulenie mega na brzoze, olche, troche mniej na kota, pyly, kurze. Robie inhalacje jak kaszle i na drugi dzien spokoj.

[/url
[/url]
Teraz zrobić na pyłki? Robi się teraz w ogóle?- u nas byly normalne testy skorne w 15 minut. Maks zniosl dzielnie bardziej zaciekawiony samymi testami niz czy to moze boli he he

. Pediatra mi mowila, ze bakteria z reguly "sie kluje", a wirus atakuje ostro i szybko przechodzi. Szkoda, ze jej czegos wziewnego nie dali juz latwiej, by sie jej spalo. Trzymam kciuki, zeby juz dzis byla noc spokojniejsza. Ze te dzieciaki tak choruja jak opetane, nie?

Obowiązkowo jabłka.U nas tez kompot z suszonych śliwek pomaga, bez cukru...Oczywiście rezygnacja z cukru, słodyczy, etc...
 Aktualnie kupy raz na 2-3 dni, ale bez zaparć.
      A Fryderyk całkowite przeciwieństwo - rąbię kupsztale po 2-3 dziennie. Rekord - 7 sztuk jednego dnia