Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Komary też noszą krętki.
Marion, ja bym była po prostu wyczulona na specyficzne objawy boreliozy, tj. rumień oraz objawy niespecyficzne, niedające się z niczym powiązać.
Wklejam informacje z rekomendacji KIDL
po raz kolejny piszesz od rumieniu, który pojawia się w 30% przypadków zarażenia bb
te rekomendacje nijak się mają do rzeczywistości, zarówno w kwestii występowania objawów jak ewentualnego leczenia przez zakaźników
- pamietam.. okropny to byl czas.. zero spokoju i non stop na rece.... dobrze ze to za mna hi hi lek separacyjny.
- na tym sie u mnie skonczylo uwielbienie brata przez brata ha ha swoje zabawki nie sa fajne, za to siostry a i owszem....
- moj starszy potrafi kaszlec poltora godziny non stop w nocy i przestac, dwa tak kaszle, 3 nie, miesiac przerwy i znow loteria. Poszlam do alergologa. Uczulenie mega na brzoze, olche, troche mniej na kota, pyly, kurze. Robie inhalacje jak kaszle i na drugi dzien spokoj. Ja z pytaniem. Mamy problem z Natalka, kaszel ma z przerwami od 2 tyg
- u nas byly normalne testy skorne w 15 minut. Maks zniosl dzielnie bardziej zaciekawiony samymi testami niz czy to moze boli he he Teraz zrobić na pyłki? Robi się teraz w ogóle?
Obowiązkowo jabłka.U nas tez kompot z suszonych śliwek pomaga, bez cukru...Oczywiście rezygnacja z cukru, słodyczy, etc...
A Fryderyk całkowite przeciwieństwo - rąbię kupsztale po 2-3 dziennie. Rekord - 7 sztuk jednego dnia