Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Marion, to zamawiaj przez internet w hm
poza tym jak bez stóp to przecież nogawka i rękaw mogą byc ciut krótsze bo na szerokość to Wam nie grozi jak nam ;P
Chodziło mi bardziej o długość od szyi do zapięcia w kroku.
jak chcesz to zapytam na fb hm o długość od do tylko podeślij linka, o które piżamki chodzi.
spać nie chce więc trzeba się nim zajmować caaały dzień

pranie mózgu mi ten dzieciok robi, panie mówią że nie płacze, widzę że jest wyspana więc wiem że spała, głodna też nie chodzi, ale serce pęka.
jakieś rady?
[/url]
[/url]Dla mnie ewidentnie jest coś nie tak z tymi paniami. Bo wszystkie dzieci, które w zeszłym roku chodziły z Czarkiem do grupy codziennie rano płaczą.
Ja tylko słyszę, że moje dziecko jest trudne
;
Ja tylko słyszę, że moje dziecko jest trudne, że nie chce siadać na nocniku, nie chce oglądać bajek, nie chce spać ani leżeć w łóżku. Jak nie moje dziecko.
Klementyna- zdjęcia i koniecznie to zgłosić!
[/url]
[/url]Dla mnie ewidentnie jest coś nie tak z tymi paniami.
bo jeśli nawet jakieś dziecko jedno z drugim się pobije, uderzy itd, to Pani oddając powinna opiekunowi o tym powiedzieć, poinformować co się stało. Daj znać jak sytuacja się rozwiąże. U nas w mieście jakiś czas temu była afera tylko dot. przedszkola, nie wiadomo co dokładnie się działo, bo dzieci nic nie chciały powiedzieć, ale otrzymali nadzór kuratorski. Warto zgłaszać takie wątpliwości odpowiednim jednostkom, bo chodzi przecież o nasze małe skarby.w międzyczasie będziemy szukać jakiegoś rozwiązania.

[/url]
[/url]