Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wydaje mi się, że to, czy dziecko będzie wyśmiewane w przedszkolu czy szkole za swoje imię, to nie dlatego tylko, że rodzice takie je wybrali, ale też dlatego, że rodzice tych wyśmiewających dzieci kiedyś tym dzieciom powiedzieli, że te imiona są nienormalne/śmieszne/głupie itd.
Jaheira to dlaczego nazwalas swojego syna Wojtus? Skad wiesz, ze bedzie w przyszlosci uradowany z tego jak dla mnie przestarzalego imienia? Swiat idzie do przodu, syn w przyszlosci tez moze miec tobie to za zle... i niestety przez twoje widzimisie bedzie nosil ten swoj bagaz (jak to okreslilas) do konca zycia.
Dzieci w szkolach potrafia byc okrutne.
Jaheira: raczej mało prawdopodobne,że będzie moje dziecko ośmieszało...
Zycze twemu dziecku, zebys miala racje. Dzieci w szkolach potrafia byc okrutne.
Wlasnie przez takie osoby nietolerancyjne jak Ty... Warto bylo by to w koncu zmienic.
mi się tylko IMIĘ nie podoba
ale imię to dla mnie nie to samo co osoba, która je nosi...
Teo, ale dziecko tego nie rozumie i jeśli usłyszy od mamy czy taty kpinę czy osąd jakiegoś imienia to utożsamia to z konkretną osobą.
Teo, ale dziecko tego nie rozumie i jeśli usłyszy od mamy czy taty kpinę czy osąd jakiegoś imienia to utożsamia to z konkretną osobą.
Zgadzam się z tym żeby nadawać dzieciom imiona z języka w którym dzieci żyją- chodzi mi o to że jeśli Polacy w Anglii chcą żyć na stałe to niech ich dziecko ma na imię Aidan, Eileen itp. I stąd moja obrona imion polskich, w Polsce. Niech mi ktoś powie że to nie jest konsekwentne.
Nie można sobie normalnie porozmawiać, dorosłe jesteśmy do diaska, chyba, że tu można w samych ochach i achach..
Odnosze wrazenie, ze niektore osoby na tym forum sa po prostu bardzo nastawione negatywnie na imiona,ktore nie sa polskie.
Uwazam, ze imie powinno nadawac sie tez odpowiednio do nazwiska tak zeby tworzylo sluchowo jakas calosc.
Odnosze wrazenie, ze niektore osoby na tym forum sa po prostu bardzo nastawione negatywnie na imiona,ktore nie sa polskie. ale co w tym zlego ,ze chcemy nazwac tak dziecko? skad wiadomo co to dziecko bedzie robic kiedys w zyciu?
Odnosze wrazenie, ze niektore osoby na tym forum sa po prostu bardzo nastawione negatywnie na imiona,ktore nie sa polskie. ale co w tym zlego ,ze chcemy nazwac tak dziecko? skad wiadomo co to dziecko bedzie robic kiedys w zyciu?
A jeśli ktoś chciałby nazwac syna Jezus?
przestań wykorzystywać moje nazwisko do swoich głupich komentarzy ok!!!!!!!!!!!!!!
bo sobie tego nie życze może co ?
Jaheira - nie wierzę, naprawdę jest takie połączenie? Okropne
kaonashi
no pewnie nazwisko i akurat imie też no nie??? hahahaha
wez mnie nie rozsmieszaj