Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Nieważne, gdzie można dostać te przedmioty, różaniec z Hello Kitty na krzyżu dla mnie jest obrazoburczy
Wróżbiarstwo, okultyzm, astrologia jest bałwochwalstwem i odrzuceniem Boga. W judaizmie była karana ukamienowaniem, w islamie - przez ścięcie mieczem.
teraz główną bronią w czasie dżihadu jest bomba,
wiesz, że różni są jego wyznawcy
a potem dziwią się, że Polacy nietolerancyjni
Żeby nie było nieporozumień: domyślam się, że część zapisów Koranu straciła na aktualności, podobnie, jak te z Pisma Świętego
Bo niby ma usta, ale oczy z jednej strony twarzy? To baaardzo diabelskie!
Jaki to ma związek z diabłem?
Troszkę mnie to bawi, jak KK na wszelki wypadek radzi się bać.
Moya, specjalnie dla Ciebie udało mi się dokopać do informacji z 14 grudnia 2011 roku:
"Obcięto głowę kobiecie oskarżonej o czary
Moya, masz na co dzień do czynienia z Islamem, wiesz, że różni są jego wyznawcy, co choćby widać po wskazanym przeze mnie, a sprostowanym przez Ciebie tematem.
Za niektórymi z wyżej wymienionych stoi wielka wiedza, której nawet nie liznęłaś
Otoz Islam nie jest taki sam wszedzie....
Że co? Viburcol nie zadziałał na Twoje dziecko, bo zabrakło wiary? Tobie czy niemowlęciu? Ciekawe, że na dzieci Twoich znajomych zadziałał. Pewnie miały wiarę...
To mnie swojego czasu ciekawiło, co się stało, że jeszcze kilkanaście lat temu w Polsce za reiki brały się osoby związane mocno z duchowością chrześcijańską, a teraz KRK odżegnuje reiki od czci i wiary i stawia na równi z chiromancją, tarotem i innymi podobnymi praktykami. historia związana z tragedią znajomej mistrzyni reiki
O to to właśnie! :) A, i jeszcze te "jakieś tam kanały". W nie nie trzeba wierzyć. Absolutnie. Bez wiary także działają. Tak jak układ nerwowy czy limfatyczny.
Migg, oczywiście, że KK uważa jogę za zagrożenie. Przecież to obca religia.