Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MOze to dziwnie co powiem ale w koncu "lubie" moje dziecko i moge go wszedzie zabrac
- no u mnie pod tym wzgledem nie jest nic lepiej.... Zima bylo w miare bo sie za duzo ni wychodzi za to latem znow bedzie pewnie koszmar chcac wyjsc np do kawiarni na gofra czy loda. Wszedzie wlazi, ostatnio w miesnym za lade polecial z predkoscia swiatla. Po carefurze mi uciekal, przy windzie od razu na 11 pietro sie wspina po schodach i musze go znosic... Fryc przekracza wszelkie granice. Jeśli nie muszę, to nigdzie między ludzi z nim nie wychodzę, bo jest mi wstyd i jestem generalnie udręczona jego zachowaniem.
- jeszcze pare miesiecy - Maksa jak mial 3,5 to juz do mozna bylo zabrac "do ludzi" - w szpitalu mnie odwiedzil np przy koncowce ciazy. Za to młodsza daje popalić za dwoje. Ciągle ryk i bicie. Może jej przejdzie za 2.5 roku 😊
Karol ma temp podwyzszona 37.6 st C- czy ja dobrze pamietam, ze co lecicie do Polski to biednego Karolka coś łapie?
Madziu, jak pokazuje? On Wam nie mowi co go boli? Przepraszam ale troche mnie to zdziwiło.