Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mlodego w zelszym roku panie same zaproponowaly rozwiazanie aniolkowe - dzieci mialy na sobie biale t-shirty po rodzicach, zrobily sie z nich sukienki, skrzydla mialy wszystkie identyczne bo wyciete przez panie z papieru; w sumie skrzydla bez problemu mozna wyciac samemu i dokleic do nich piorka (do kupienia w pasmanterii badz na allegro); jesli ci sie nie chce bawic to widzialam w ofercie bodajze reala i pepco gotowe stroje jaselkowe po ok 30-40zl

rany ale oni podobni do siebie! :)
Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek... Dziś były jasełka, Marta, pomimo tego, że była w stroju, znała kolędy itd nie wystąpiła... Stwierdziła, że woli być z mamą. Prosiłam, zachęcałam, i nic... I mam teraz doła. Super, że jest tak za mną, ale pragnę, by miała większe poczucie bezpieczeństwa i pewności siebie, by nie musiała trzymać mnie za rękę. Wiem, że jest mała (blisko 3 l.) i ma prawo, ale miałam nadzieję, że wystąpi. Cóż, to tylko moje nadzieje, pewnie mam nauczkę na przyszłość, ale wiecie, jakoś mi smutno...
 nie masz sie co martwic.Moja ostatnio na pasowaniu to nie dosc ze polowe wierszyka zapomniala to cos modzila z rekoma bo nie wiedziala co z nimi robic,obgryzala pazury a na koncu jeszcze sie odwrocila od widowni wiadomo czym
nie masz sie co martwic.Moja ostatnio na pasowaniu to nie dosc ze polowe wierszyka zapomniala to cos modzila z rekoma bo nie wiedziala co z nimi robic,obgryzala pazury a na koncu jeszcze sie odwrocila od widowni wiadomo czym Tlumaczylam jej,rozmawiam duza  z nia,ale czasem jeszcze jej sie trafi cos pomotac,to tylko dzieci
Tlumaczylam jej,rozmawiam duza  z nia,ale czasem jeszcze jej sie trafi cos pomotac,to tylko dzieci Jestem pewna,ze Twojej tez przejdzie
Jestem pewna,ze Twojej tez przejdzie 
      Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek..

z tego co kojarze bada sie minimum 3x w jakims tam odstepie czasowymna lamblie mozna zrobic bad. z krwi i to jest ponoc bardziej miarodajne

i syn teraz narzeka ze w domu tego nigdy nie slyszal
 i syn teraz narzeka ze w domu tego nigdy nie slyszal  
      czimej wuszty; trzymaj kiełbasy

)
)mam nadzieje ze znajdziesz jakiegos specjaliste kto ci wsyzstko wyjasni
Nie wiem ale jakoś nie za bardzo lubię kiedy dziewczyny mówią po śląsku :(

Jemka, pierwszy raz widzę Twojego synk
 A gości tu od 5 lat ponad ;) Może nie często ale jednak czasem wklejalam foty
 A gości tu od 5 lat ponad ;) Może nie często ale jednak czasem wklejalam foty