Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mlodego w zelszym roku panie same zaproponowaly rozwiazanie aniolkowe - dzieci mialy na sobie biale t-shirty po rodzicach, zrobily sie z nich sukienki, skrzydla mialy wszystkie identyczne bo wyciete przez panie z papieru; w sumie skrzydla bez problemu mozna wyciac samemu i dokleic do nich piorka (do kupienia w pasmanterii badz na allegro); jesli ci sie nie chce bawic to widzialam w ofercie bodajze reala i pepco gotowe stroje jaselkowe po ok 30-40zl
rany ale oni podobni do siebie! :)
Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek... Dziś były jasełka, Marta, pomimo tego, że była w stroju, znała kolędy itd nie wystąpiła... Stwierdziła, że woli być z mamą. Prosiłam, zachęcałam, i nic... I mam teraz doła. Super, że jest tak za mną, ale pragnę, by miała większe poczucie bezpieczeństwa i pewności siebie, by nie musiała trzymać mnie za rękę. Wiem, że jest mała (blisko 3 l.) i ma prawo, ale miałam nadzieję, że wystąpi. Cóż, to tylko moje nadzieje, pewnie mam nauczkę na przyszłość, ale wiecie, jakoś mi smutno...
Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek..
z tego co kojarze bada sie minimum 3x w jakims tam odstepie czasowymna lamblie mozna zrobic bad. z krwi i to jest ponoc bardziej miarodajne
czimej wuszty; trzymaj kiełbasy
mam nadzieje ze znajdziesz jakiegos specjaliste kto ci wsyzstko wyjasni
Nie wiem ale jakoś nie za bardzo lubię kiedy dziewczyny mówią po śląsku :(
Jemka, pierwszy raz widzę Twojego synk