Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlaczego lekarka zaraz aplikuje antybiotyk skoro to tylko gardło? u mojej Julci było tylko gardło ale na syropach się skończyło. Nasza lekarka podaje jak widzi już naprawdę powód do antybiotyku! Marta też znów chora - niby tylko gardło, ale niestaty antybiotyk
Dostałam dziś z przedszkola karteczkę, że u mojego Maksia logopeda stwierdziła dyslalię. WTF ?!! Wydaje mi się, że mówi całkiem w porządku, R wymawia i nie widzę, żeby miał jakieś problemy z wysławianiem się. Pójdę z nim do logopedy prywatnie ale o co w ogóle chodzi? Wspomóżcie doświadczeniem
LADY ,A NIE lepsza ta co link wstawilam? bo tez chce kupic i nie wiem na ktòra wersje sie zdecydowac?
--
od 1 stycznia mam przez 3 miesiące, po 10 dni w m-cu podawać jej lek uodparniający.
Inhaluje, daje syropy i oby wreszcie kaszel minął.
Byłam dziś z moim synkiem (5) u logopedy, która wysnuła wniosek, że na jego mocno powiększone migdałki ma wpływ duże spozycie nabiału przez dziecko. Zrobiłam wielkie oczy, bo żaden z laryngologów, do których uczęszczaliśmy nigdy o tym nie wpominał. Zetknęłyście się już z taką teorią?