jeju jakie Te wasze dzieciaki świetne są - takie świąteczne :P :) Szczypta ha ha ha nieźle Twój dzieć wygląda na kolanach mikołaja :) już widzę Adę moją jak tak siedzi... przecież ona ze śmiechu nie dałaby rady :) - no i świetną masz choinkę :)nie wspominając o ozdobach w wydaniu Hani :)
dzięki Jowi :) Lady- u nas nei tylko dzieci siedziały na kolankach u Mikołaja:) My tez :) Ale Julka wyrosła, rany! Nie widziałam jej dawno! Bardzo podobna do Ciebie. A Ada cały Olek!
szczypta no wiesz Ty też u Mikołaja siedziałaś? hmmm a fajny chociaż był ? :)) kurcze, że Ja na ten pomysł nie wpadłam noooo :)
Julka to do teściowej... teściowa nie dopuszcza tego jak ktoś mówi, że ona do mnie :) tak więc mówię, że Julka to Iruś :) czyli teściowa hi hi hi Ada fakt to Olka :) Julka jest duża to fakt... ciuszki na 140 - 146 ehhh a buty 33 - 34 i nie wiem czy się cieszyć czy płakać już dzisiaj bo nie wiem co będzie dalej :(
no ma skonczone ale, zaraz zaraz Teo- jaki cel Ci przyświeca? Jak masz jakies niecne zamiary to pamiętaj- to mój mały syneczek :)Pierdzioszek mamusi! ____ Lady- ja nie zakazuję. zakazany owoc kusi bardziej
szczypta niby tak ale wiesz chociaż o kilka seansów nad fają ma mniej jak nie robi tego w domu. Poczytaj Shisha Poza tym Julka przebywała w pobliżu więc stanowczo było postawione na NIE!
nie wiem jak Ada, ale młody nie pali często wiem,ze to tez shit, ale wole to niz papierosy zreszta my tez palimy shishę imprezowo
Treść doklejona: 27.12.12 21:22 No i sie zaczyna juz hip-hop leci na full
Treść doklejona: 27.12.12 21:25 ale przynajmniej dobrze ze teraz jakis optymistyczny ten hip-hop a nie to co kiedys Pamiętacie tę piosenkę której słuchał o lasce, którą facet zabił i zjadł? O matko byłam przerazona
Ja nie potrafie sobie wyobrazic jak mój synek pierdzioszek bedzie miał 16 lat i zaprosi sobie kumpla na noc na kompa... Bosz, mnie sie wydaje, ze on całe zycie bedzie przychodził z przytulanka rano na tv do mnie... Julka nosi ubrania na 140??? Olek - najwyzszy w grupie zaczyna dopiero na 134 a w kwietniu skończy 7 lat.
-- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
Nooo... Już mnie koło serca kłuje jak mi melduje przez telefon: "Mama, jutro Wiki też będzie to ja pójde do przedszkola się z nią pobawić..." Laski będzie zapraszał, jak mnie nie będzie. Mam nadzieję, że do tego czasu nie uschnę i nie zarosnę pajęczynami, żeby mu chociaż kroku dotrzymać w temperamencie, bo mam nadzieję, ze temperament będzie miał po mnie nie po tatusiu...
szczypta_chilli: a jak laskę zaprosi to dopiero Ci zoładek sie scisnie
u mnie mama pranie co chwila chodzila rozwiesic, przewiesic sciagnac, a ty to nawt nie masz jak zagladac do pokoju; no chyba ze jak u Pawlakow drzwi bedziecie "oliwic"
Jak ja zaczęłam zapraszać kolegów do domu pod nieobecność mojego taty, to mi powiedział, że jak będę uprawiała seks w jego łóżku, to mnie ukatrupi Wyjaśnił, że mogę to robić nawet z nogami na żyrandolu, ale jego łóżko to jego królestwo i zero bzykanka
Idę stąd, bo moja wyobraźnia zaczyna działać, a ja w szczycie estrogenowym jestem... Póki co mój syn jeszcze nie uczy się języków i chwała mu za to! Dobrej nocy Baby!
drogie kolezanki pragnę zauważyc ,ze temat watku to dzieci w wieku 3-6 lat Podkręcacie off topa, poniewaz dzieciom w tym wieku obce są oralne zachowania sexualne, więc informuję,że jestescie u moda :P
wyjdzie za chwile ze jest potrzeba watku 'dojrzewajace dzieciaki' powiinysmy tu prekursorow damskich i meskich wytypowac - Ada i Michal to kandydaci idealni
a mnie już nie dziwi to jak moja się obściskuje... od kiedy 18stka skończona nie czai się :( co do shishy to bardzo sporadycznie to robi... w sumie przy mnie raz... i to z mlekiem i jeszcze mi ściemniała, że z mlekiem to zdrowiej
Ciuszki Julki na 134 są opięte na brzuszku, który ona ma :) hi hi hi po mamusi :)
Treść doklejona: 27.12.12 22:24 szczypta a może otworzysz wątek dzieci w wieku 15 - 20 lat :) ?
szczypta kurcze młoda lała ze mnie jak Ja to wciągałam i jak stary parowóz buchałam he he he ... przyznać się wstyd ale fajne to :) a samej nie rozpalę bo nie nauczyłam się jeszcze a głupio mi poprosić Adę :P no może na sylwka powciągamy z Olkiem skoro pić nie możemy :)
szczypta no Ja też jestem tego zdania :) Dlatego korzystam jak mogę hi hi hi :) umiar akurat znam :P
Treść doklejona: 27.12.12 22:37 ... tylko nie w jedzeniu bo chyba mam ze 3 kilo na plusie po świętach i nie wiem jak się ich pozbyć :(
Treść doklejona: 27.12.12 22:38 Czy w Sylwka Wasze dzieciaki idą spać czy czekają na Nowy Rok ? :) Julka pewnie będzie siedziała do oporu :) ona cholera zawzięta i wytrzymała:)
Ladybird76: Czy w Sylwka Wasze dzieciaki idą spać czy czekają na Nowy Rok ?
u mnie zawsze czekaja, chociaz zdarzalo sie "drugie wejscie" przed sama polnoca w tym roku moj maz sie na ja fajerwerki napalil i chyba pojdzie puszczac na pole a my z dziecmi z tarasu poogladamy